The Bunker

The Bunker

Room Escape The BunkerJe bent een Britse verzetsstrijder tijdens WOII en wilt in gaan breken in een luftwaffe communicatiebunker om een geheime boodschap te verzenden naar de Engelse verzetsgroep. Rondom deze bunker staan 5 zendmasten en hierdoor kunnen de Duitsers vluchtsignalen opvangen als de Engelsen ze willen bestoken. Je bent klaar voor de strijd. Hopelijk heb je alle informatie voordat de Duitse strijders terug komen.

The Bunker en Teambuilding

The Bunker is een Room Escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie Room Escape avontuur in The Bunker met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende CityGPSGame?

Onze andere kamers

Bij Room Escape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in The Bunker te combineren met een van onze andere kamer. Kies uit The Vault, Morte FrioQuarantaine, Vietnamese Victim

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het formulier “offerte op maat aanvragen” of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer The Bunker direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.

RESERVEER DIRECT

The Bunker
Tom Schreurweg 8