Room 8

Room Escape Amsterdam, Room 8

Room 8 Escape Room AmsterdamRoom Escape Room 8 heeft hetzelfde thema als het Wapendepot op onze oude locatie. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam –  27 januari 1918 – sectorpark Sloten Gebouw A, Afdeling munitieopslag.

Er is een melding binnengekomen dat een links – extremistische anarchistengroep genaamd SAJO – klub, een inval heeft gedaan in munitieopslaghal A. Op dit moment bent u, als beveiligingscommandant met uw team verantwoordelijk om deze aanslag tegen te houden. De SAJO heeft met 5 man een bom in elkaar gezet die over een uur af zal gaan.

Ben jij in staat een extremistische aanslag van de extreem linkse SAJO tegen te houden?

Room 8 en Teambuilding

Room 8 is een Room Escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie Room Escape avontuur in Room 8 met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende CityGPSGame?

Onze andere kamers

Bij Room Escape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in Room 8 te combineren met een van onze andere kamer. Kies uit The Bunker, Room 8, Vietnamese Victim, of Quarantine 2.0..

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het formulier “offerte op maat aanvragen” of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer Room 8 direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.

RESERVEER DIRECT

Room 8
Tom Schreursweg 8