City Escape Game

City Escape Game

City Escape GameTijdens onze City Escape Game beland u in het Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar voor u veel belangrijker “de Pest”! U speelt de City Escape Game met een tablet of smartphone in de hand en loopt door de verschillende delen van de binnenstad. Op bepaalde punten beantwoord u vragen en vindt u hints, maar pas op voor de met Pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Zoek alle hints en beantwoord vragen waardoor u uiteindelijk de code kraakt om uit de stad te ontsnappen en de Pest achter u te laten!

City Escape GameDe winnaar van de City Escape Game is het team dat als eerste uit de stad weet te ontsnappen. Voor het winnende team is er natuurlijk alle roem en een mooie beker als trofee. Voor de City Escape Game raden wij aan teams van 5-7 spelers te maken. De City Escape Game duurt 2 tot 3 uur en kan worden uitgebreid met een hapje en/ of drankje bij het start en finish punt.

Tijdens de City Escape Game zit u niet in een werkelijk kamer opgesloten maar is een gebied op uw tablet afgesloten waar u niet uit kunt ontsnappen zonder de code te kraken.

City Escape Game is uit te breiden met:

Het is erg leuk om uw City Escape Game te voet te spelen maar wat dacht u er van om het spel op de step te doen? Dit geeft een extra dimensie aan het evenement. Het is mogelijk uw spel uit te breiden met:
– fiets
– step
– rickshaw

City Escape Room, wat kost het?

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste stad in Europa
Aantal personen: 1 – 2000 personen

Wat is er nog meer mogelijk?

Combineer onze City Escape Game met een van onze andere activiteiten, workshops, een hapje en een drankje. Wat dacht u van Room Escape op uw locatie? Kijk op deze site of neem contact met ons op via telefoon of het contactformulier, wij helpen u graag verder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*