Room Escape Tenten

Room Escape Tenten

Room Escape TentenSpeel onze Room Escape Tenten op elke gewenst locatie met ons Morte Frio spel. De tenten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en kleden uw evenement heel mooi aan. U kunt kiezen voor een spel van 30 of 60 minuten. Per team wordt er 1 tent gebruikt, afhankelijk van het aantal personen zijn er een evenredig aantal tenten nodig. Teams bestaan uit 2 tot 7 personen. Het spel is geschikt voor tussen de 2 en de 1000 deelnemers. Net als bij het standaard Room Escape Morte Frio starten de teams met de centrale spelkist. Na een korte tijd gaan zij hun tent binnen waar het spel door gaat. Het leuke is dat de teams elkaar dan ook niet meer zien en ze echt uit een ruimte ( tent) moeten ontsnappen.
Het team dat het snelste uit de tent weet te ontsnappen heeft gewonnen!

Morte Frio het verhaal

“Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige. Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?”

Room Escape Tenten wat kost het?

Prijs: €300,00 voor het eerste uur per tent
elk extra uur €99,00 excl. btw. per tent
Duur: 1,5 uur
Locatie: binnen of buiten, ruimte per tent minimaal 4 bij 4,5. Hoogte minimaal 3.50 meter
Aantal personen: 2 tot 1000 personen

Room Escape Tenten offerte op maat

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Mocht u uw Room Escape avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*