Bubble voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam

Een van de leukste teambuilding activiteiten van dit moment is toch wel Bubble voetbal Amsterdam. Speel nu met uw vrienden, collega’s of familie deze hilarische activiteit in Amsterdam West op onze eigen locatie. Gehuld in een eigen Bubble voetbal gaan de teams de strijd met elkaar aan, nu is niet alleen meer het raken van de bal moeilijk voor sommige maar mag je elkaar ook nog een stevige beuk geven.
Welk team zal als winnaar uit de Bubble voetbal strijd komen en uiteindelijk met de Bubble Cup in de handen huiswaarts gaan?

Bubbel voetbal Amsterdam

Bubble voetbal Amsterdam met een hapje en drankje

Het Bubble voetbal op onze locatie duurt 1,5 uur en dan is het natuurlijk heerlijk om even te pauzeren met een lekker drankje. Na deze korte break maakt jullie team zich weer op voor de tweede helft. Nadien kunt u nog kiezen voor een van onze BBQ’s of drankarrangementen. Vraag gerust naar de mogelijkheden om van uw uitje een mooi arrangement te maken.

Bubble voetbal Amsterdam combinaties

U kunt Bubble Voetbal ook als onderdeel toevoegen aan bijvoorbeeld onze Zeskamp, Mega Games of Beach Games. Ook is het mogelijk Bubble voetbal te combineren met bijvoorbeeld Lasertag of onze Room Escape, kijk voor hier voor alle arrangement mogelijkheden. We kunnen uw sportieve dag verzorgen voor groepen van 10 tot 1000 personen, wat dacht u van een Bubble voetbal Wereld Cup?

Bubble voetbal huren

Het is mogelijk de Bubble voetballen los te huren. De prijs is € 40,- incl. btw. per bal voor een gehele dag. De ballen kunt u in de ochtend ophalen en in de avond terug brengen.

Prijs voor Bubble voetbal incl. begeleiding

Prijs Bubble Voetbal op onze locatie:
t/m 10 personen € 199,90 incl. 21% btw.
direct boeken 6-10 personen
elke extra persoon € 18,50 incl. 21% btw.
direct boeken 11-50 personen
Duur: 75 minuten

Prijs Bubble Voetbal op uw locatie:
vanaf 10 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 14,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 90 minuten

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*