Creatief teamwork

Creatief teamwork workshop | Teambuilding

Creatief TeamworkMaak samen met uw groep een enorm Creatief teamwork kunstwerk voor aan de muur thuis of op kantoor. Elke deelnemer krijgt een eigen paneeltje dat onder deel van het grote geheel gaat uitmaken.
Jullie maken dus samen één kunstwerk, waardoor samenwerken wel heel belangrijk is.  Bepaal samen een thema ( het jubileum, die geweldige kantoorgrap die nóg leuk is..), en daarna kan iedereen op een eigen paneel zijn of haar onderdeel verder uitwerken.  Al moet het wel blijven aansluiten op de ander… Een perfecte uitdaging met gezelligheid, creativiteit en actie.
Creativiteit, Samenwerking en Teambuilding

Creatief teamwork op onze locatie

Combineer uw workshop Creatief teamwork met een hapje en of drankje op onze locatie. Kunstgras Events en Room Escape Amsterdam zijn gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein direct links als u het terrein op komt, als deze vol is kunt u bij de Aristos sporthal parkeren. Het is niet toegestaan op het terrein te parkeren.

Creatief teamwork met een hapje en drankje

Onze locatie is zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 100 personen. De workshop Creatief Teamwork is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Prijs:
vanaf 10 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 16,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*