Expeditie Robinson Amsterdam

Expeditie Robinson Amsterdam

Expeditie Robinson Amsterdam

Speel nu Expeditie Robinson Amsterdam met je eigen vrienden, collega’s of familie. Helaas niet op een eiland, maar wij halen het eilandgevoel gewoon hier heen. U kunt het spel op onze locatie in Amsterdam spelen of op een van de vele stranden in Nederland of België. We zetten een speelgebied voor jullie uit, compleet met bamboe palen en de juiste eilandsfeer. Dan wordt de groep in teams verdeeld en ga je tegen elkaar de strijd aan! Jullie bepalen zelf of het er fanatiek of relaxt aan toe gaat. De Expeditie Robinson is ideaal als teambuilding evenement.
Er worden onderdelen gespeeld zoals de wandelende A, Kokosnoten schieten, Vuur maken, Water naar de zee dragen, schatgraven, en nog veel meer leuke en spannende onderdelen.

De Expeditie Robinson Amsterdam is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag met als afsluiting alle eer en een mooie cup voor het winnende team.

Prijs Expeditie Robinson op onze locatie:

Hier kunt u uw Expeditie Robinson Amsterdam boeking maken voor een groep van 6 tot 10 personen voor 75 minuten. De prijs voor Expeditie Robinson Amsterdam voor kleine groepen is altijd €199,90. Vul daarom bij het eerste vakje “1” in. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel personen u daadwerkelijk bent.
U kunt zelf een drankarrangement, BBQ of Tapas toevoegen aan uw boeking.

Hier kunt u uw Expeditie Robinson boeking maken voor een groep van 11 tot 50 personen voor 75 minuten. De prijs voor Expeditie Robinson vanaf 11 personen is €18,50 p.p.

Prijs Expeditie Robinson op onze locatie in Amsterdam ( 150 minuten):

Hier kunt u uw Expeditie Robinson boeking maken voor een groep van 6 tot 10 personen voor 150 minuten. De prijs voor Expeditie Robinson voor kleine groepen is altijd €289,50. Vul daarom bij het eerste vakje “1” in. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel personen u daadwerkelijk bent.
Hier kunt u uw Expeditie Robinson boeking maken voor een groep van 11 tot 50 personen voor 150 minuten. De prijs voor Expeditie Robinson vanaf 11 personen is €26,50 p.p.

Expeditie Robinson offerte op maat

De Expeditie Robinson is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Expeditie Robinson Amsterdam willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*