Streetgolf Amsterdam

Streetgolf Amsterdam

StreetgolfStreetgolf of City golf is de rage van dit moment en kan eigenlijk overal gespeeld worden. Gewapend met een echt golfclub slaat u negen holes door de straten. Echt even lekker ontspannen of u nu met een particuliere groep bent, als vrijgezellenuitje, of dat het gaat om een bedrijfsuitje? U speelt met echte golfclubs en slaat de bal vanaf een speciale grasmat met tee zodat de golfclubs niet beschadigen. Om er voor te zorgen dat er geen schade aan de omgeving ontstaat wordt er gespeeld met een zachtere bal. Onze instructeurs zetten een uitdagend Streetgolf parcours voor u uit. Na een korte uitleg gaat u, in groepjes, de holes lopen. U kunt zelf de groepen maken of wij kunnen dit voor u ter plekke doen. Na afloop is er natuurlijk alle roem en een ludieke prijs voor het winnende team.

Prijs:
vanaf 10 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 22,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 15,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 13,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur

Combineer Streetgolf met Room Escape

Heeft u een grote groep en wilt u bij ons Room Escape spelen dan is het mogelijk Streetgolf te spelen voor degene die niet in de kamers zitten. Wij zetten dan een streetgolf parcours voor u uit op loop afstand van de Room Escape kamers. U bent er lekker even uit en geniet van de natuur van de “Tuinen van West”. De tijd wordt aangepast naar ongeveer 60 minuten zodat beide activiteiten synchroon lopen. Na een uur wisselen de groepen van activiteit.

Prijs:
vanaf 7 personen € 7,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1 uur

Streetgolf offerte op maat

Streetgolf is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u Streetgolf willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, een lunch, borrel of diner laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*