Vietnamese Victim

Vietnamese Victim

Room Escape Vietnamese VictimJe bent als toerist altijd voorzichtig. Zeker als je weet dat je in een buurtje loopt waarvoor je van de toeristische hoofdweg bent afgeslagen. Maar je wilt graag even dit éne winkeltje in. Eenmaal in het winkeltje vraag je je af of het wel een echt winkeltje is. Maar al snel wordt die vraag ingehaald door de vraag of je nog wel een weg terug hebt.

Vietnamese Victim en Teambuilding

Vietnamese Victim is een Room Escape avontuur om nooit meer te vergeten. Stap binnen in de wereld waar spanning, teambuilding, multimedia en technologie samenkomen. Combineer jullie Room Escape avontuur in Vietnamese Victim met een van onze workshops en of activiteiten. Wat dacht u van een spannende CityGPSGame?

Onze andere kamers

Bij Room Escape Amsterdam is het mogelijk uw avontuur in Vietnamese Victim te combineren met een van onze andere kamer. Kies uit The Vault, Morte FrioQuarantaine, The Bunker

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Trek gekregen van alle spanning? Het is mogelijk bij ons te borrelen en/ of te genieten van een heerlijk BBQ of Tapas. Neem gerust contact met ons op via het formulier “offerte op maat aanvragen” of per telefoon 020-4635850. Wilt u onze kamer Vietnamese Victim direct boeken? Hieronder staan alle beschikbare data en tijden en kunt u de boeking zelf in orde maken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.

RESERVEER DIRECT

De minimum leeftijd voor deze kamer is 18 jaar.

Vietnamese Victim
Tom Schreursweg 8