Room Escape en Expeditie Robinson

Room Escape en Expeditie Robinson

Room Escape en Expeditie RobinsonHet Room Escape en Expeditie Robinson arrangement bestaat uit een sessie Room Escape en een twee uur durende Expeditie Robinson. De Expeditie Robinson vind plaats op onze buitenlocatie bij het parkeerterrein op loop afstand van de Room Escape kamers. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na 2 uur wordt er dan gewisseld.

Prijs:
Vanaf 10 personen, prijs op aanvraag
Duur: ongeveer 3,5 uur

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Om uw Room Escape en Expeditie Robinson arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Room Escape en Expeditie Robinson, offerte op maat

Het Room Escape en Expeditie Robinson arrangement is een van de mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops en onze Room Escape concepten.

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options