Room Escape en Streetgolf

Room Escape en Streetgolf

Room Escape en StreetgolfHet Room Escape en Streetgolf arrangement bestaat uit een sessie Room Escape en een uur Streetgolf. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit. Het Streetgolf parcours wordt op loopafstand van de Room Escape kamers voor u uitgezet. U bent er lekker even uit en geniet van de natuur van de “Tuinen van West”.

Prijs:
Vanaf 10 personen, prijs op aanvraag
Duur: ongeveer 2,5 uur

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Om uw Room Escape en Streetgolf arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Room Escape en Streetgolf, offerte op maat

Room Escape en Streetgolf is een van de arrangementen van Kunstgras Events. Mocht u liever een andere combinatie willen maken neem dan gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops zoals onze Room Escape concepten en Lasertag ( op locatie).

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options