Room Escape en Tablet Game

Room Escape en Tablet Game

Room Escape en Tablet GameHet Room Escape en Tablet Game arrangement bestaat uit een sessie Room Escape en een Tablet Game waarbij u de strijd aan gaat met de andere teams. De Tablet Game vind plaats bij onze locatie, in het gebied “de tuinen van West”. U kunt de activiteiten na elkaar spelen of, als u met een grote groep bent, tegelijkertijd. Na het eerste uur wisselen de teams dan van activiteit. U bent er lekker even uit en geniet van de natuur van de “Tuinen van West”.

Prijs:
Vanaf 10 personen, prijs op aanvraag
Duur: ongeveer 2,5 uur

Eten en drinken bij Room Escape Amsterdam

Om uw Room Escape en Tablet Game arrangement goed af te sluiten is er de mogelijkheid uw arrangement uit te breiden met een heerlijk lunch, borrelplateau, tapas, BBQ. en borrel.

Room Escape en Tablet Game, offerte op maat

Het Room Escape en Tablet Game arrangement is een van de mogelijkheden bij Kunstgras Events. Mocht u liever andere activiteiten willen combineren is dit natuurlijk geen probleem. Neem gerust een kijkje bij onze andere activiteiten en workshops zoals onze Room Escape concepten en Lasertag ( op locatie).

Laat ons weten hoe uw ideale dag er uit ziet en wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het onderstaande contactformulier.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options