Creatief medewerkers / sporters oproepbasis

Creatief docenten opgelet!

Ben jij een creatief freelancer en ben je breed inzetbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun je bijvoorbeeld allerlei creatieve lessen geven, maar ook nog eens koken, leerbewerken en fotograferen, dan is dat een pre. Ben je zowel creatief als sportief, dan is dat helemaal een interessante Kunstgras Events combinatie, niets is ons te gek. Je geeft zelf aan wat je zou kunnen  Ben je ook nog eens in het bezit van een rijbewijs (en het liefst ook een eigen auto), dan is het plaatje helemaal compleet en zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Wat vragen wij:

Een VOG (verklaring omtrent gedrag)
Zelfstandigheid en flexibiliteit
Affiniteit met kinderen en volwassenen
Een proactieve houding

Breed inzetbaar

Rijbewijs (en eigen vervoer) is een pre

Wat biedt Kunstgras Events:

Wij werken met freelancers en 0-uren contracten. Voor beide vormen geldt dat je op basis van 0-uren een samenwerking aan gaat waarbij je door middel van een online systeem kunt zien waar we docenten voor zoeken. Je reageert zelf als je een activiteit wilt doen. Ook kan het voorkomen dat wij jou bellen / persoonlijk benaderen. Drukke periode zijn eind april,mei, juni, juli en september, oktober.

Interesse!?

Stuur dan snel een motivatiebrief en jouw cv via het onderstaande formulier. Vermeldt daarbij welke activiteiten je zou kunnen geven. Bekijk al onze websites voor het gehele aanbod.
Extraatje

Spreekt de bovenstaande vacature jou aan, maar zou je voor de komende periode 2 dagdelen in de week vaste uren willen maken, lees dan verder. Goed schoon kunnen maken is ook een sport. Wij zijn op zoek naar iemand die 2 ochtenden in de week, drie uurtjes per ochtend bij ons op kantoor schoon kan maken. Lijkt jou dit iets, vermeldt dit dan bij jouw sollicitatie. Solliciteren naar alleen de schoonmaak functie mag uiteraard ook!

Solliciteren via RoomEscapeAmsterdam.nl