Escape Room Amsterdam

Escape Room Amsterdam

Escape Room AmsterdamEscape Room Amsterdam is een leuk voor zowel uw privé als zakelijk uitje. Het concept is heel eenvoudig, u wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze Escape Room kamers. Een Escape Room sessie duurt maximaal 1 uur maar u probeert natuurlijk zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van raadsels, het maken van puzzels, het volgen van de aanwezige clues en natuurlijk een goede samenwerking.

Escape Room Amsterdam Kamers

Escape Room Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events en heeft momenteel 5 verschillende kamers in Amsterdam West. Alle 5 de kamers ( 4 plus onze Room Escape Bus Experience) zijn in hetzelfde gebouw en elke kamer heeft een eigen thema. We krijgen vaak de vraag, welke kamer is het leukste? Dit is erg afhankelijk van uw groep. Lees zelf de beschrijving van de kamers, “Het Wapendepot“, The Vault“, “Quarantaine” en “Morte Frio“. U kunt daar direct de beschikbaarheid zien en eventueel een kamer boeken.

Escape Room Amsterdam uw aankomst en ontvangst

Het is prettig als u minimaal 15 minuten voor aanvang van uw Escape Room Amsterdam avontuur aanwezig bent. Wilt u nog even rustig zitten en genieten van een gratis kopje koffie of thee zorg er dan alstublieft voor dat u 30 minuten van te voren aanwezig bent.

Escape Room Amsterdam Parkeren

Bij Escape Room Amsterdam kunt u gratis parkeren op de parkeerplaats van het terrein, direct links als u het terrein op rijd. Als de parkeerplaats vol is kunt u buiten het terrein, bij de sportvelden, ook gratis parkeren. Het is niet toegestaan op het terrein te parkeren, dit is alleen voor mensen die op het terrein werkzaam zijn.

Escape Room Amsterdam Onze locatie

Room Escape Amsterdam is gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West. Er rijd een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving.

Het terrein 1800 Roeden is een terrein dat ook door veel kunstenaars en ambachtslieden word gebruikt, zij zijn erg gesteld op hun privacy, wij vragen u vriendelijk deze te respecteren als u bij ons te gast bent.

Escape Room Amsterdam Grote groepen

Escape Room Amsterdam is zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 100 personen. U kunt u uw Escape Room avontuur combineren met een vergadering, borrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten, Kunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen.

Voordelen Escape Room Amsterdam

U kunt bij ons gratis parkeren.
U kunt bij ons genieten van een heerlijke BBQ of Tapas.
U kunt bij ons uw Escape Room Amsterdam avontuur combineren met uw vergadering of teambuilding training.
U kunt bij ons uw uitje combineren met een leuke workshop of een van onze andere activiteiten.

Offerte op maat aanvragen / Tailor made offer

  • :