Escape Room op locatie

Escape Room op locatie

Escape Room op locatieNaast de vaste room escape die Room Escape Amsterdam heeft is er nu ook de mogelijkheid om een Escape Room op locatie te spelen. We nemen jullie mee in de wereld van het real-life gamen. Tijdens de spellen zullen de teams moeten samen werken terwijl de tijd weg tikt. Stress, ad-hoc beslissingen nemen en euforie wisselen elkaar af. Think fast, mind games, puzzels oplossen, overleggen, keuzes maken zijn die de revue passeren.
We hebben op dit moment 4 verschillende Escape Room concepten die op locatie kunnen plaatsvinden, De Escape Room Challenge, De Escape Room Tenten, Onze Escape Room Bus en de City Escape Game. Kijk hieronder voor een korte omschrijving. Voor een uitgebreide beschrijving kunt u naar de betreffende pagina gaan aan in het hoofdmenu.

Escape Room op locatie Morte Frio ( Challenge)

Morte Frio, een Guerrilla-Kartel dat vecht, gijzelt, en moordt. Ze gijzelen iemand aan de rand van het Amazonegebied in een wit busje, maar hebben onverwacht een getuige.
Zullen ze de getuigen eerder onschadelijk maken dan dat ze zelf ontmanteld worden?

Speel dit spannende Escape Room spel nu op elke gewenste locatie in Nederland en België, eventueel inclusief een hapje en drankje. U speelt dit Escape Room op locatie spel in 1 ruimte waarbij elk team, van 2 tot 7 spelers, eigen opdrachten krijgt. Het doel van het spel is zo snel mogelijk de kist met daarin de eindsleutel te bemachtigen. Het team dat het beste samenwerkt en de opdrachten het snelste vervuld zal als winnaar uit de bus komen.

Escape Room Challenge, wat kost het?

Prijs: vanaf 10 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur
Locatie: elke gewenste locatie
Aantal personen: 10 tot 1000 personen

Escape Room op locatie met Tenten

Escape Room tentenSpeel Morte Frio als Escape Room op locatie met onze Morte Frio tenten. De tenten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en kleden uw evenement heel mooi aan.

Speel het spel in 30 of 60 minuten. De tenten word gespeeld met 1 team in 1 tent, of meerdere teams in meerdere tenten. Teams bestaan uit minimaal 2 en maximaal 7 personen. De Escape Room tenten kunt u spelen met 2 tot wel 1000 deelnemers. De teams starten met een spelkist en moeten 4 opdrachten doen en puzzels oplossen. Door de opdrachten goed uit te voeren weten ze naar welke volgende locatie ze moeten. Het team dat het snelste uit de tent weet te ontsnappen heeft gewonnen!

Escape Room Tenten, wat kost het?

Prijs: €300,00 excl. btw. voor het eerste uur per tent
elk extra uur €99,00 excl. btw. per tent
Duur: 1,5 uur
Locatie: binnen of buiten, ruimte per tent minimaal 4 bij 4,5. Hoogte minimaal 3.50 meter
Aantal personen: 2 tot 7 personen per tent per sessie

City Escape Game met Tablet

City Escape Game AmsterdamMet de City Escape Game belandt je in Amsterdam ( of elke andere stad in Europa)  ten tijden van de Gouden Eeuw, de VOC, maar ook de pest! Loop met behulp van een tablet de verschillende delen van de stad door, beantwoord vragen, scoor hints, maar pas op voor de met pest besmette gebieden. Wees snel, want de tijd tikt door! Scoor als eerste alle hints en vind het code woord om te kunnen ontsnappen uit de stad en de pest achter je te laten!

City Escape Game, wat kost het?

Prijs: vanaf 10 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur
Locatie: elke gewenste stad in Europa
Aantal personen: 1 – 2000 personenBinnenkort verwacht:

Escape Room op locatie Periodista é Cineasta

Een filmploeg uit Engeland, fanatiek en niet bang voor de waarheid. Er wordt een documentaire gemaakt over de Guerrillastrijders in Colombia, en tijdens de opname zijn ze getuige van een gijzeling, uitgevoerd door het kartel Morte Frio genaamd.
Zullen ze op tijd hun informatie verzameld hebben en gevlucht zijn? Weten ze een liquidatie te voorkomen?
Een spectaculaire uitbreiding op het eerder beschreven spel Morte Frio, waardoor de Guerrilla’s tegen de Periodista ( journalisten ) gaan strijden, en er op deze manier een echte battle van leven en dood ontstaat. Twee verhaallijnen door elkaar, twee eindthema’s en tot wel 2000 personen in één strijd te spelen!”
Te boeken vanaf 2017. Neem contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Verder nog iets?

U weet nu iets meer over de mogelijkheden van een Room escape spel op uw locatie.
Kunstgras Events heeft echter nog vele andere mogelijkheden.
Expeditie Robinson, 6-kampen, citygolf, en nog veel meer sportieve uitjes, teambuilding activiteiten of creatieve workshops.
Neem gerust vrijblijvend contact op om meer informatie in te winnen, en zo de perfecte dag te organiseren!

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options