Escape Room Challenge The Monk

Escape Room Challenge The MonkEscape Room Challenge The Monk

Tijdens Escape Room Challenge The Monk zijn jullie in Cambodja, Siem Reap, om nieuwe bevindingen bij de Angkor Wat te zien. Er is een nieuwe tempel ontdekt waar niemand het bestaan van wist en, als goede archeologen, staan jullie op de gastenlijst.
Tijdens een rondleiding vraagt een monnik je mee te komen. Er word je verteld te gaan zitten en te wachten. En dan vertelt de monnik dat hij helemaal geen Monnik is, en zeker geen een uit Cambodja.  Hij vertelt dat hij een waardevolle schat bij de opgravingen heeft veroverd en daar gaat hij JULLIE voor laten opdraaien! Als hij dat vertelt ketent hij een aantal van jullie vast! Dit kan niet goed aflopen!

Deze Challenge moet je aandurven!

Speel Escape Room Challenge The Monk in teams van ongeveer 6 personen in een team. Elk team strijdt om als eerste bevrijd te zijn en de expeditieruimte te verlaten, om zo hun vrijheid terug te krijgen. Het is een strijd op leven en dood want als je te laat ontsnapt zal de Cambodjaanse beveiligingsdienst je oppakken voor diefstal. Als JIJ het aandurft, zien we je graag!

Escape Room Challenge The MonkEscape Room Challenge The Monk wat kost het?

Prijs:
vanaf 15 personen € 27,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 1,5 uur
Locatie: elke gewenste locatie
Aantal personen: 15 tot 2000 personen

The Monk op onze locatie in Amsterdam

U kunt Escape Room Challenge The Monk ook op onze locatie in Amsterdam spelen. De kosten zijn dan slechts €17,50 excl. btw. p.p.. Bij onze locatie kunt u gratis parkeren en wij hebben ruimte voor groepen van 10 tot 2000 personen.

Escape Room Challenge The Monk offerte op maat

Escape Room Challenge The Monk is onderdeel van Kunstgras Events. Mocht u uw Escape Room avontuur willen combineren met een van onze vele andere activiteiten, een lunch, borrel of diner laat het ons weten en we maken een passende offerte voor u.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options