B1 en B2

B1 en B2

Kids Escape Room B1 en B2

Kids Escape Room B1 en B2

Kids Escape Room B1 en B2 is de nieuwe Escape Room die elk kinderfeestje in Amsterdam tot een succes maakt. Natuurlijk mag je B1 en B2 ook spelen met je vriendjes en je vriendinnetjes tijdens een dagje weg. Een Escape Room game is een spel waarbij de kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Escape Room spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Room Escape Amsterdam heeft ook een tweede kids Escape Room genaamd “Opa Oorlog“.

B1 en B2, het verhaal

Kids Escape Room B1 en B2

Kids Escape Room B1 en B2

Je bevindt je op de geheime schuilplaats van B1 en B2. B1 en B2 hebben een belangrijke diamantenschat geroofd, dat zij hier verstopt hebben. Jullie zijn door Bassie en Adriaan ingeschakeld om deze schat terug te vinden. Maar wat Bassie en Adriaan niet weten is dat B1 en B2 een bom hebben gemaakt.  En die zal een uur nadat de deur dichtgevallen is, ontploffen!! Zou het je lukken om de 5 diamanten te vinden en veilig te ontsnappen?

B1 en B2 speel je vanaf 9 jaar

De kids Escape Room B1 en B2 is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De maximale leeftijd voor B1 en B2 is 11 jaar. Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Room Escape kamers spelen zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.

Beide kids Escape Rooms kunnen alleen in het Nederlands worden gespeeld.

Onze locatie

Room Escape Amsterdam kinderen BBQ

Heerlijke BBQ op onze locatie

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Direct boeken

Hier kunt u Kids Escape Room B1 en B2 direct boeken. De prijs is per kamer voor 5-7 kinderen. Geef aan dat u “1”kamer wilt en het juiste aantal kinderen voor de chips en limonade. Als u met meer dan 7 kinderen bent kunt u ook de kamer Opa Oorlog er bij boeken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.

B1 en B2

Kids Escape Room, offerte op maat

Kids Escape Room B1 en B2 is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Kids Escape Room B1 en B2 is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbel Voetbal, Laser Tag en Archery Tag. Ook voor een vergadering, lunch, borrel, tapas of BBQ kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options