Die Straatbende

Die straatbende

Je hebt wat vrienden ontmoet op vakantie in Azie, en loopt over een markt. Dan zien jullie een groepje kids een ketting stelen.
Jullie denken niet na en rennen er meteen achteraan. Maar als jullie een steegje inrennen en bij een winkeltje komen, valt er een deur achter jullie dicht, en beseffen jullie dat je er niet meer weg kunt.
De kids die je zag, zijn best groot eigenlijk. Ze vertellen je dat je je met je eigen zaken moet bemoeien, en dat ze je ingesloten hebben.
Ze zullen de politie bellen en zeggen dat jullie dieven zijn. Het is dus belangrijk dat je jezelf bevrijdt voordat de politie er is. En die verwachten ze binnen een uur!

Die Straatbende speel je vanaf 9 jaar

De kids Escape Room Die Straatbende is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De maximale leeftijd voor Die Straatbende is 11 jaar. Vanaf 11/ 12 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Room Escape kamers spelen zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.

Alle drie de kids Escape Rooms kunnen alleen in het Nederlands worden gespeeld.

Onze locatie

Heerlijke BBQ op onze locatie

Heerlijke BBQ op onze locatie

Kids Escape Room Die Straatbende is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Direct boeken

Hier kunt u Kids Escape Room Die Straatbende direct boeken. De prijs is per kamer voor 5-7 kinderen. Geef aan dat u “1”kamer wilt en het juiste aantal kinderen voor de chips en limonade. Als u met meer dan 7 kinderen bent kunt u ook de kamer B1 en B2 of Opa Oorlog er bij boeken.

Kerst en Oud en Nieuw

Met de kerstdagen en oud en nieuwjaar zijn wij gewoon open. Op deze dagen vragen wij en extra bedrag per kamer van €30,-. Dit bedrag is verplicht op 24 ( vanaf 17:00), 25, 26, 31 december en 1 januari. Vink de optie dus alleen aan als u op een van deze dagen een reservering maakt.