Opa Oorlog

Opa Oorlog

Kids Escape Room Opa Oorlog

Kids Escape Room Opa Oorlog

Kids Escape Room Opa Oorlog is een van de nieuwe Escape Rooms die elk kinderfeestje in Amsterdam tot een succes maken. Een Escape Room game is een spel waarbij kinderen opgesloten worden in een kamer. Elke kamer heeft een eigen thema. Een Escape Room spel duurt maximaal 1 uur maar ze proberen natuurlijk zo snel mogelijk uit een kamer te ontsnappen. Dit doen de kids door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking. Room Escape Amsterdam heeft ook een tweede kids Escape Room genaamd “B1 en B2“.

Opa Oorlog, het verhaal

Opa Oorlog is jullie liefste opa. Hij is een beetje gek. Komt door de oorlog zegt hij, die heeft hij nog meegemaakt. Ook maakt hij altijd rare puzzels en kan hij heel goed schilderen. Maar nu wordt hij er van beschuldigd beroemde schilderijen te hebben nagemaakt en te hebben verkocht. De politie zoekt hem en misschien moet hij voor deze vervalsingen wel naar de gevangenis…

Opa Oorlog speel je vanaf 9 jaar

De kids Escape Room Opa Oorlog is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. De maximale leeftijd voor Opa Oorlog is 10 jaar. Vanaf 11 jaar kunnen de kinderen ook onze andere Room Escape kamers spelen zoals The Bunker Room 8 en Quarantaine.

Onze locatie

Heerlijke BBQ op onze locatie

Heerlijke BBQ op onze locatie

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events. Kunstgras Events heeft een eigen evenementen locatie in Amsterdam West. De locatie is gelegen in de “Tuinen van West”. Op onze locatie hebben wij 800m2 binnen ruimte en een enorm Outdoor terrein van wel 30.000m2. Er is een horeca gelegenheid waar u tijdens het kinderfeestje kunt genieten van een kopje thee, koffie, fris of biertje. Ook kunt u bij ons terecht voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of familie-uitje. Hier vindt u alle mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken.

Direct boeken

Hier kunt u Kids Escape Room Opa Oorlog direct boeken. De prijs is per kamer voor 5-7 kinderen. Geef aan dat u “1”kamer wilt en het juiste aantal kinderen voor de chips en limonade. Als u met meer dan 7 kinderen bent kunt u ook de kamer B1 en B2 er bij boeken.

Opa Oorlog

Room Escape kinderfeestje offerte op maat

Het Room Escape kinderfeestje is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Het Room Escape kinderfeestje is te combineren met andere activiteiten zoals Bubbel Voetbal, Laser Tag en Archery Tag. Ook voor een vergadering, lunch, borrel, tapas of BBQ kunt u contact met ons opnemen. Wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options