Room Escape Amsterdam Reviews

Room Escape Amsterdam Reviews

Room Escape Amsterdam reviewsHier vind u Room Escape Amsterdam Reviews. Kijk wat klanten die u voorgingen vinden van onze Room Escape Amsterdam. U kunt via onze site alle mogelijke tijden en data vinden en daar ook direct een reservering maken. Combineer uw Room Escape avontuur met een Teambuilding activiteit, workshop, lunch of BBQ.

Kunstgras Events Reviews 

Room Escape Amsterdam is onderdeel van Kunstgras Events, voor reviews over activiteiten, workshops en een overzicht van klanten die u voor gingen, neem gerust een kijkje op de site van Kunstgras Events.

142 Responses to "Room Escape Amsterdam Reviews"

  1. Davidmek Posted on 18 maart 2017 at 03:25

    Do you feel the pain of acid reflux? Do you feel a fire inside your chest? Are you miserable? Are you ready for the issues to stop? Continue reading to find out how. Keep reading to learn to control acid reflux for good and to end the misery for good.

    You may need to balance out hydrochloric acid amounts in your body if you want to reduce acid reflux and its symptoms. You can do this, for instance, by using sea salt rather than table salt. Sea salt has chloride and minerals that are good for the stomach and prevent acid.

    [url=https://www.viagrasansordonnancefr.com/viagra-femme-forum-iskustva/]https://www.viagrasansordonnancefr.com/viagra-femme-forum-iskustva/[/url]

  2. Corrie Posted on 2 februari 2017 at 15:26

    Beste Pim,

    Vorige week hebben wij een geslaagd uitje gehad, mede namens jullie activiteit. De zorgmedewerkers waren niet voorbereid op wat we gingen doen. De begeleiders van het spel slaagden erin om iedereen mee te nemen in het verhaal. Het spel was geschikt voor het hele team. Volgens mij deed iedereen actief (ieder op haar manier) mee. Ik kreeg van hen ook positieve reacties.
    De begeleiding erin was ook fijn. Niet te opvallend, maar wel aanwezig wanneer nodig.

    Bedankt!

    Corrie

  3. Michelle Posted on 26 januari 2017 at 09:00

    Hi Pim,

    Wij hebben het heel leuk gehad. Iedereen die ik daarna heb gesproken was positief en vonden het erg leuk.
    Elk groepje was fanatiek met het spel bezig en wilde graag winnen.
    Ook de voorbereiding en het opruimen van alle spullen was goed geregeld.

    Bedankt voor de leuke middag!

    Met vriendelijke groet,

    Michelle

  4. loubna Posted on 1 december 2016 at 08:14

    Hoi Pim,

    Alles was zeker naar wens en naar tevredenheid. Ik heb leuke reacties gehad over het spel!
    Heb wel echt gelachen.

    Nogmaals bedankt voor het meedenken, waardeer ik enorm.
    Ik zal jullie zeker bij anderen aanraden!

    Wie weet tot ziens!

    Met vriendelijke groet,

    Loubna

  5. josé Posted on 25 november 2016 at 13:55

    Hi Pim,

    Ik wil jullie een compliment maken over onze bijeenkomst gisteren.
    We hebben een goede (onze vergadering) en hele leuke middag gehad. Goed verzorgd door jullie.
    En onze begeleider (echt heel erg maar ben z’n naam kwijt) was erg sympathiek, dacht goed mee en was/is prettig in de omgang.
    Eten was prima geregeld.
    Kortom: bedankt voor de gezellig en leuke middag!!

    Met vriendelijke groet,

  6. Marjolijn Eijkman Posted on 25 november 2016 at 09:31

    Goedemorgen,

    We hebben afgelopen dinsdag een heel leuk event bij jullie gehad.
    Graag ontvangen wij de faktuur zodat we een en ander kunnen rondmaken.

    Kind regards / Met vriendelijke groet,

    Marjolijn Eijkman

  7. Shardha Posted on 18 november 2016 at 11:05

    Goedemorgen Pim,

    Hey Pim,

    Het was heel leuk! Voor velen was het een nieuwe ervaring.
    Jammer dat we de opdracht niet gehaald hebben ;-(
    .

    Met vriendelijke groet,

  8. Sophie Posted on 13 oktober 2016 at 14:03

    Hi Pim,

    Het was ontzetten leuk!! Niels en de andere 2 jongens die het begeleide deden het erg goed. Leuke jongens. De deelnemers hebben het heel leuk gevonden.
    Super gaaf dat je dit met zo´n grote groep kan spelen. Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen en ik heb de enquête ingevuld.

    De factuur heb ik door gestuurd naar onze financiële afdeling. Mocht de betaling lang op zich laten wachten hoor ik dat graag zodat ik er achteraan kan gaan.

    Hartelijk dank voor alle hulp en het mogelijk maken van deze leuke ervaring!

    Kind Regards,

    Sophie

  9. Suzanna Wegen Posted on 4 oktober 2016 at 13:57

    Beste Pim.

    Ik heb goede feedback gekregen ze vonden de escape rooms erg (misschien te) moeilijk maar wel super leuk en de BBQ was ook prima!

    Nog een korte vraag kan ik de factuur met credit kaart betalen?

    Alvast bedankt.

    Met vriendelijke groet,
    Suzanna Wegen

  10. Mathilde Posted on 18 september 2016 at 12:41

    Super leuke Room Escape! Leuke verrassingsmomenten en doordenkertjes.
    Leuke medewerkers en goede locatie!

  11. Max Posted on 17 september 2016 at 11:27

    Wij hebben afgelopen vrijdag, met onze klas de Escape room gedaan. Ik kan jullie zeker vertellen dat het een echte beleving was! Iedereen zag het als het hoogtepunt van de dag en ik wil jullie hierbij zeker bedanken voor jullie ondersteuning.
    Misschien tot een volgende keer!
    Gr. Max

  12. Thea Kok Posted on 15 september 2016 at 11:35

    Hi Pim,

    Dank voor de factuur. We zullen hem z.sm. verwerken.

    Het is een ontzettend leuk weekend geweest!

    Ook jullie escapespel is heel goed ontvangen.
    Rob en Daan hebben het prima gedaan.
    En wat hebben we geluk gehad met het weer.

    Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer,

    Thea Kok

  13. Ching-yi Posted on 25 augustus 2016 at 11:39

    Hoi Pim,

    Ik heb het gister even nagevraagd. Ze waren erg tevreden, locatie was prima, de Escape room vonden ze erg leuk en het eten was prima verzorgd en ze vonden het een aanrader. 

    Jij nogmaals bedankt voor alles!
    Gr. Ching-yi

  14. Sylvia K Posted on 17 augustus 2016 at 22:26

    Wij hebben een vrijgezellenfeest gehouden bij jullie. We hebben als eerst de escaperoom challenge gedaan. We hebben de challenge gehaald! De spanning die je voelt doordat je tegen elkaar aan het strijden bent is geweldig! Daarna hebben we twee sessies lasertag gedaan, wat ook heel erg leuk was om te doen. We sloten af met een bbq. Alles was super geregeld. Dank je wel deze ontzettend geslaagde dag!

  15. Leon van Fraeijenhove, Woonzorg Nederland Posted on 27 juli 2016 at 08:38

    Beste Rosanne,

    Nogmaals dank voor het regelen van alles. Wij zijn allemaal erg enthousiast over zowel de locatie, het spel als de BBQ 

    Bedankt en wellicht tot de volgende keer!

    Met vriendelijke groet,

    Leon van Fraeijenhove
    Bewonersconsulent

  16. Petra Heijnis Posted on 17 juli 2016 at 10:14

    Beste Team leden ,
    Bedankt voor de foto’s we hebben het erg leuk gevonden, maar hopen een volgende keer wel te kunnen ontsnappen.

    Met vriendelijke groet,
    Petra Heijnis
    Stichting Weesper Peuterklassen

  17. Delilah brouwer Posted on 13 juli 2016 at 15:53

    Hi Pim,

    Het was uitstekend verzorgd we hebben een goede teamdag gehad en iedereen wat tevreden.

    We hebben na de escaperoom nog een drankje besteld op de outdoor locatie, dit zie ik niet terug op de factuur.

    Met vriendelijke groet,
    Delilah Brouwer
    Ouder- en Kindteam Noordoost/Vo Noord

  18. Kerstin Lorenz Posted on 7 juli 2016 at 17:42

    Hallo Pim,

    Wij hadden een hele leuke middag bij jullie en ik wil nogmaals bedanken voor de gastvrijheid. We waren superblij dat we op het droge waren en een spontane indoor-picknick met de ouders van de lln. erbij konden houden in de workshopruimte.

    Dank alvast en groeten van

    Kerstin Lorenz
    Montessori Lyceum Amsterdam

  19. Danny van den Hengel - Witte Posted on 5 juli 2016 at 15:30

    Beste Pim,

    Het was super! Dank jullie wel voor jullie organisatie en het omkopen van de weergoden.

    Met vriendelijke groet,

    Head Operations Benelux, director

  20. C. le courvreur Posted on 28 juni 2016 at 14:46

    Hai Pim,

    Ik wil namens ons team, jullie hartelijk bedanken voor super leuke dag. Ook fijn dat jullie voor het mooie weer hebben gezorgd 
    Ff alle gekheid op een stokje….we hebben echt genoten. Onze complimenten ook aan de heren van het eten, drinken en het muziek…super goeie service.
    En natuurlijk onze captain, van expeditie robinson. Allemaal super georganiseerd!! Keep doing the good job!!

    Ps. Hadden jullie nog foto’s van de escape rooms??

    Met vriendelijke groeten,

    Cynthia

  21. Günther Lamers Posted on 18 juni 2016 at 14:37

    Loesje,

    Bedankt voor de voor de leuke dag!
    Iedereen vond het een hele leuke ervaring op een mooie locatie.

    Succes met jullie bedrijf!

    Met vriendelijke groet / Kind regards,
    Günther Lamers
    MSD

  22. kijkopkunstgras Posted on 7 juni 2016 at 09:54

    Beste Pim,

    Bedankt voor de factuur. Ik heb deze doorgestuurd naar de betreffende afdeling. Zij zorgen voor de afhandeling hiervan.

    Wij hebben een ontzettend leuke ervaring gehad en wellicht tot ziens!
    Groet, Mieke

  23. Marcella Posted on 30 mei 2016 at 16:18

    Goedemorgen,

    Bedankt!! We hebben een top dag gehad gisteren.

    Gr,
    Marcella

  24. Frank Posted on 8 april 2016 at 13:54

    Ha Pim!

    Dank voor de goede zorgen. De club heeft het enorm naar de zin gehad. 

    Hartelijke groeten van Frank

  25. Marieke Posted on 1 april 2016 at 10:34

    Beste Pim,

    Het was zeer zeker naar wens! De gasten waren zeer enthousiast en de begeleider bij de escape room was erg vriendelijk.

    Hartelijk dank voor de goede service! De rest van de dag was ook fantastisch, dus we hebben enorm genoten.

    Mvg Marieke

  26. Nicolette Posted on 31 maart 2016 at 10:58

    Beste Loesje,

    We hebben een top avond gehad. Dank voor de goede zorgen.

    Tot de volgende keer!

  27. Saskia Posted on 21 maart 2016 at 09:19

    Vanavond een top tijd in The Valt gehad

  28. K. de Graaf Posted on 16 maart 2016 at 16:42

    Hartelijk dank,
    We hebben een geweldige avond gehad, nogmaals hartelijk dank namens het gehele team.

  29. Josephine Posted on 14 maart 2016 at 12:06

    Vorige maand met ons team 3 kamers geboekt, helaas heeft geen team weten te ontsnappen. Wij hebben echter een hele leuke middag gehad en enorm gelachen! Maar ook leuk om te ontdekken hoe je samenwerkt in een andere omgeving dan de werkvloer. Leuke locatie, bedankt voor deze middag!
    Josphine
    Willig groep

  30. Barbara Posted on 3 maart 2016 at 09:46

    Goedenavond Pim,

    Wij vonden het een geslaagde avond, zeker voor herhaling vatbaar.

    Groeten Barbara

  31. Natalie Posted on 22 februari 2016 at 17:06

    Hoi Pim,

    We hebben het harstikke leuk gehad en wellicht dat we in de toekomst nog eens terugkomen.

    Met vriendelijke groet,
    Natalie
    teammanager Vervoer GVB

  32. Shell, Amanda Siebrands Posted on 1 februari 2016 at 15:53

    Hi Pim,

    Thank you for a great team event last week!
    We all had enjoyed it a lot.

    Are you able to send the invoice for our admin to Nick and Frederic.

    Thank you!

    Best regards,
    Amanda Siebrands
    Shell

  33. Manpower, Jennifer Posted on 1 februari 2016 at 15:53

    Hallo Pim,

    Ze vonden het onwijs leuk!! Zeker wel voor herhaling vatbaar
    Ook de locatie en het eten was prima.
    Nogmaals dank voor jullie hulp.

    Hartelijke groeten,
    Jennifer
    Manpower

  34. Efke van Teeffelen, Plugged Productions Posted on 27 januari 2016 at 10:09

    Hi Pim,

    Dankjewel. De gasten vonden het fantastisch! ( room escape bus)

    Vriendelijke groet / kind regards,

    Efke van Teeffelen

    Plugged Productions

  35. Lieneke Schram Posted on 27 januari 2016 at 10:07

    Dag Pim,

    alles was zeker naar wens en voor herhaling vatbaar.
    Ik zal jullie naam doorgeven als ik een vraag krijg voor teambuilding!

    Met vriendelijke groet,

    Lieneke Schram

  36. Studenten Media & Entertainment Management Posted on 26 januari 2016 at 16:16

    Spanning en sensatie, dát is wat je krijgt in de Quarantaine kamer! En met de tijd die je weg ziet tikken ook nog een tikkeltje nerveusiteit; die sleutel moet gevonden worden! Enorm goed en doordacht opgezet, met verrassende twists en hoofdbrekende raadsels. Samen met het prachtige terrein en de chille ontvangstruimte is deze Room Escape een ervaring om nooit te vergeten!

  37. Tamara Posted on 22 januari 2016 at 23:18

    Vanavond hebben wij met ons teamuitje geprobeerd om uit THE VAULT te komen. We hebben het helaas net niet gehaald maar we hebben het erg leuk gehad. Bedankt voor de hulp als we weer niet verder konden…..

    Team kdv Greenkidzz

  38. Sophie Posted on 19 januari 2016 at 07:39

    Het personeelsuitje bij jullie was een groot succes.
    Iedereen wat erg enthousiast over de locatie, de kamers en de gastvrijheid van jullie.

    Nogmaals bedankt voor alles!

    Kind regards from Amsterdam,

    Sophie
    Sales | Amsterdam ID Apartments

  39. linda Posted on 12 januari 2016 at 10:30

    Gister de quarantaine kamer gedaan. Aanrader! Verder prima ontvangst en gezellige sfeer. Zeker de andere kamers ook proberen!

  40. Jaron Posted on 31 december 2015 at 13:00

    Als familie-uitje hebben we 2 van de kamers gedaan, “Into the woods” en “The Vault”. Voor sommigen was het de eerste keer, maar voor ons allemaal erg leuk om te doen. Beide thema’s waren goed uitgewerkt in de puzzels en de aankleding. Het niveau van de puzzels was prima, een goede combinatie van echte raadsels en fysiek zoeken. De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, we hebben genoten van deze uitdagingen. Oh ja … we hebben beide kamers uitgespeeld binnen de tijd!

  41. Jacqueline van bleijswijk Posted on 29 december 2015 at 18:41

    Voor de eerste keer een escape room bezocht maar dus zeker niet voor de laatste keer! We zijn nu verslaafd! Met oudere kinderen van 20, 18 en 14 gedaan. Het was niet makkelijk maar het is ons gelukt. We hadden nog maar 53 Seconden over dus de spanning steeg! Zeker aan te bevelen! Aardige ontvangst!

  42. T. Spaink Posted on 15 december 2015 at 11:02

    Hi Pim,

    We hebben het ontzettend naar ons zin gehad bij jullie afgelopen donderdag, dankjewel voor de organisatie en het enthousiaste team!

  43. Tim en Kim Posted on 13 december 2015 at 16:07

    Super leuke ervaring. Zijn samen geweest en hebben het wapendepot gedaan. Heel leuk om samen te doen. Ontvangst was hartelijk, vriendelijk en flexibel. Heel relaxt en top.

  44. Laura Posted on 1 december 2015 at 16:14

    Super leuke middag gehad!
    En een les wijzer: voormalig communicatiestudentes zijn niet op hun allersterkst als het om topografie gaat.. 😉

  45. Fanny Posted on 1 december 2015 at 13:09

    Het was heel erg leuk om met de kinderen ‘In to the Woods’ te gaan.
    We hebben genoten en komen vast nog eens terug.

  46. J. van Dijk Posted on 30 november 2015 at 11:58

    Afgelopen vrijdag hebben we een teambuilding sessie bij jullie gehad. De sessie was erg geslaagd, vooral door de combinatie met de escape room.

    Mvg,

    J. van Dijk

  47. Petra Posted on 27 november 2015 at 13:36

    Op 20 november hebben wij met een bedrijfsuitje gebruik gemaakt van de Escape Room. We waren met 60 personen, maar het was super goed geregeld; ook voor de groep mensen die even moesten wachten op hun ronde. De werknemers van Escape Room waren zeer professioneel en felxibel. We hebben een top middag gehad!

  48. Fam Bosch Posted on 25 november 2015 at 17:32

    Afgelopen maandag een roomescape gedaan om iets leuks te doen met de familie vanwege een verjaardag. Een echte aanrader! We waren met zijn vijf-en en konden naast veel lol ook nog tijd te vinden om puzzels op te lossen. Het venijn zit in de staart 😉
    We gaan zeker terugkomen!

  49. KOTRA Amsterdam Posted on 25 november 2015 at 13:13

    Room Escape Amsterdam was a wonderful team outing experience. It allowed our company to do some bonding and have fun.The facilities were good, however, while all the games were meant to be bilingual– there were a lot of materials only in Dutch, which confused some of our international colleagues. Thank you for your warm reception! This is a team outing we are unlikely to forget…

  50. Danny Posted on 17 november 2015 at 09:51

    Gisteren een mooie ervaring gehad bij Room Escape Amsterdam, met z’n tweeën geprobeerd om uit ‘Het Wapendepot’ te ontsnappen aan de bom…

    Helaas niet op tijd gelukt, maar wel heel gaaf om eens mee te maken!

    Een andere ‘room’ gaat zeker aangedaan worden binnenkort!!

  51. Birgit Posted on 13 november 2015 at 12:54

    10 november 2015 twee van jullie ‘rooms’ bezocht. Quarantaine en Het Wapendepot! Het was echt ontzettend leuk om te doen. We kwamen even moeilijk op gang waardoor eea steeds meer op onze lachspieren begon te werken maar door jullie hulp hebben we toch bijna uit weten te breken! Onverwachte dingen in de room zorgde voor de nodige spanning 😉 maar dat maakt het echt tot een hele gave ervaring! Wij hebben een geslaagd uitje gehad en raden het iedereen ook zeker aan!

  52. Shazia + team QNH Posted on 6 november 2015 at 10:31

    Heren,

    Hierbij willen wij Mike, Wouter, Jeffrey en Thomas, ontzettend bedanken voor de leuke avond afgelopen woensdag.
    Iedereen was zeer enthousiast en vonden de kamers geweldig.
    Alles was goed geregeld: kamers, hapjes , tapas, drankjes en de super leuke foto’s.
    We komen nu al een jaar maandelijks langs dus had eerlijk gezegd niet anders verwacht. 

    @ Martijn en Pim: jullie ook bedankt voor het regelen van de avond.

    Thanks! Tot 1 december weer!

    Groetjes,
    Shazia + team QNH

  53. Debby Posted on 6 november 2015 at 09:37

    Gisteren hebben wij met ons teamuitje 2 van de kamers geprobeerd.
    We hebben enorm gelachen en zijn de kamer uit gekomen, helaas niet helemaal zoals de bedoeling was.
    We hadden de schroefjes moeten laten zitten hahahahaha.
    Een leuke locatie en een hele relaxe sfeer!
    Erg leuk om een keer te doen!
    Bedankt voor de leuke avond!

    Groetjes Team 6

  54. Eva Meilof Posted on 30 oktober 2015 at 11:23

    Goedemorgen escapers,

    Het was een enorm groot succes gisteravond!
    Mijn dochter en haar vrienden hadden een te gekke ‘escape’, met uiteindelijk nog 3 minuten op de klok!

    Dank jullie wel daarvoor!

    Ik ga het aan iedereen vertellen. Hier thuis is het plan om over een paar jaar de moeilijkste te komen doen:-))

    Nou, nogmaals: thnx, jullie hebben echt iets leuks gemaakt.
    Met veel groeten
    Eva Meilof

  55. Rens Posted on 27 oktober 2015 at 10:38

    26 oktober hebben wij met ons personeels uitje een super ochtend gehad! Wij hadden alle vier de kamers gereserveerd en hebben ons onder verdeeld in verschillende groepen. Helaas heeft geen één groep de kamer binnen het uur kunnen openen. De conclusie dat wij als team nog veel moeten leren op het gebied van samenwerken 😉 . Wel was iedereen enthousiast over de activiteit. De reacties na afloop waren positief en de meesten dachten nog 10 minuten nodig te hebben om de laatste codes te kraken en de deur te openen. Na afloop hebben wij genoten van een heerlijke lunch. Alles was perfect geregeld. De instructeurs waren gastvrij en behulpzaam. Bedankt voor de TOP ochtend.

    Vrolijke groet,

    Rens

  56. Yolanda Posted on 24 oktober 2015 at 10:26

    Donderdag 22 oktober hebben wij met ons gezin bestaande uit 6 personen, 2 escaperooms bezocht. TheVault en In to the Woods. Echt super super leuk om te doen. We wisten totaal niet wat ons te wachten stond en we dachten dat doen we toch wel even. Maar niets is minder waar. Met veel plezier (en met een beetje hulp) hadden we in TheVault de code gekraakt (1 minuut voor tijd) en zijn we ongeveer 12 minuten voor tijd uit in to the Woods gekomen. Maar wat een lol, plezier, gezelligheid, samenwerking en denkende koppies levert zo’n uurtje in zo’n room op. De mannen die je ontvangen en begeleiden zijn top. Mannen nog bedankt voor de gezelligheid. Jullie hebben een topattractie 🙂

  57. Kim de Boer Posted on 23 oktober 2015 at 00:44

    Afgelopen woensdag hebben wij, een groep beveiligers, ons laten opsluiten in the vault. We dachten ‘dat doen we wel even’ maar ik denk dat we het juiste beroep hebben gekozen want uitbreken uit een bankkluis is iets waar we niet voor in de wieg zijn gelegd 🙂 We houden het wel op het beveiligen ervan haha maar het ontvangt was heel gastvrij, de hulp die we binnen kregen was erg goed getimed, helaas wel een defecte TV, camera en flikkerende zaklamp maar we hebben lol gehad en daar gaat het om. Op advies van de medewerkers daarna heerlijk gegeten bij ‘Het Zwaantje’. Nu is de uitdaging voor de volgende groep van ons team… Heel veel succes collega’s!!!

  58. Justin Schellekens Posted on 21 oktober 2015 at 23:02

    We hebben ons vanavond vrijwillig laten opsluiten in de the Vault. Stiekem waren we er van overtuigd dat wij de moeilijkste kamer wel aankonden.
    Dit is helaas niet gelukt, al waren we dichtbij! De tijd vloog toen we eenmaal binnen waren. We zijn erg goed en vriendelijk ontvangen met koffie en thee en de kamer was erg leuk bedacht.
    Wij gaan zeker nog eens een andere kamer proberen!

  59. els Posted on 19 oktober 2015 at 10:15

    Heel geschikt voor een teamuitje! Room Escape heeft echt mooie uitdagende themakamers en het is een super locatie op een zonnige dag om naar toe te fietsen. Wij hadden de wapenkamer en kwamen er op de laatste minuut uit, spannend en verslavend. Voor herhaling vatbaar.

  60. Marcel Sterk Posted on 17 oktober 2015 at 17:20

    Vandaag 11 oktober 2015 met ons gezin “The Vault” gespeeld. Dit was onze eerste ervaring in een escape room en dan maar meteen de mopelijkste gekozen.
    Wat een fantastische ervaring. Leuk ontspannen ontvangst door de enthousiaste medewerkers. Daarna voor een uur in een kluis opgesloten en van allerhand aan puzzels moeten kraken. Hier en daar een tip moeten gebruikrn maar eigenlijk best wel ver gekomen. Absoluut een aanrader om op een vrij moment uit te proberen…. wij alle 5 gaan zeker terug komen voor een nieuwe uitdaging! Thanks voor de lol!

  61. Jeroen Kuijk Posted on 17 oktober 2015 at 12:46

    Wat een enorme ontlading als je 7 minuten voor tijd ineens de deur open krijgt! Superleuke middag met neven en nichten gehad en stiekum natuurlijk ook omdat de ene groep het wel en de andere het niet lukte binnen een uur 😉

    Super om zo samen te werken en van chaos naar orde toe te werken waardoor we de oplossing vonden!

    Thanks voor de gastvrijheid en tot een volgende keer, er zijn tenslotte nog 3 kamers 😉

  62. Jeroen Grasveld Posted on 16 oktober 2015 at 18:04

    Toplocatie om te vergaderen in combinatie met activiteit. We zijn goed verzorgd! Fijne was dat we in de grote ruimte terecht konden (met lange tafels voor presentaties), we genoten hebben van een heerlijke lunch met de escape rooms als perfecte dagafsluiting! Aanrader.

  63. Jorik Posted on 16 oktober 2015 at 08:57

    Gisteren met het team een leuke avond uit gehad bij de Escape rooms! Into the woods werd gekraakt, echter bleef de deur van het Wapendepot angstvallig dicht…. erg pittig en vaak denk je simpelweg te ver door.

    We hebben na afloop gegeven bij Brasserie Het Gemaal, slecht 5 auto-minuten verderop wat echt verrukkelijk was. We hebben dus geen ervaring met de geboden opties bij Room Escape zelf.

    Al met al zeker een aanrader!

  64. Jarno Posted on 11 oktober 2015 at 21:14

    Een superleuke middag gehad in The Vault. Helaas moesten we op borgtocht vrijgelaten worden, maar dat mocht de pret niet drukken.

  65. Maaike Posted on 11 oktober 2015 at 12:01

    Wij hebben escape room al vaker gedaan en zaten nu opgesloten in de kamer into the woods. Deze was echter vrij makkelijk en had naar onze mening weinig uitdaging of spannende twists (geen extra kamer of veranderingen). Het bleek ook dat dit de makkelijkste kamer was. Tot nu toe de minste kamer voor ons. Echter voor een eerste keer zou dit een prima kamer zijn!

  66. Coby Burrough Posted on 5 oktober 2015 at 15:32

    Beste Thomas, Zoë en Shayan,

    Mijn 85e verjaardag heb ik 3 oktober met kinderen en kleinkinderen bij jullie gevierd.
    In ploegjes van 6 hebben we getracht de Wapendepot kamer op tijd uit te komen, maar dat is ons geen van allen gelukt!
    Genoten hebben we allemaal, de gesprekken gingen over niets anders dan wat elk groepje zoal had ondervonden.
    Van de B.B.Q. na afloop, meer dan voldoende en voldaan naar huis.
    Bedankt voor de foto’s die ik van jullie kreeg. We blijven na genieten. Jullie Kunstgras events adres is al aan anderen doorgegeven.
    Namens de hele familie een hartelijke groet,
    Coby Burrough

  67. Kurtis Posted on 5 oktober 2015 at 10:04

    Op maandag 28 sept hebben we met collega’s geprobeerd om The Vault te kraken. Het was voor ons allemaal de eerste keer dat we een Escape Room deden en the Vault was (wellicht daardoor) een beetje te hoog gegrepen voor ons. Ondanks het feit dat we code niet op tijd hebben weten te kraken, was het erg leuk om de puzzels op te lossen en steeds een stapje dichterbij de oplossing te komen. Relaxte omgeving en ontvangst. Zeker voor herhaling vatbaar!

  68. Anna Martinez Posted on 5 oktober 2015 at 08:55

    Door de heren hebben wij een enorm goeie ervaring gehad, was ook al de 2de keer dat we Escape Room deden! Een goeie teambuilding oefening waar je goed getest wordt, een absolute aanrader!

  69. Joep Westerveld Posted on 4 oktober 2015 at 21:21

    Hoi Room Escape,

    Dankzij jullie is het gelukt om een zeer geslaagde familiedag te organiseren. Dat was nog niet zo makkelijk, vanwege het grote leeftijdverschil in de groep. Maar de escape rooms zijn echt leuk om te doen voor jong en oud. Daarnaast is de locatie perfect voor een ontspannen lunch/borrel, met genoeg ruimte voor de kinderen om lekker rond te rennen. Bedankt!

  70. Vera Posted on 3 oktober 2015 at 16:31

    We hebben een super leuk uurtje gehad bij de room escape, het was een beetje een moeilijke kamer maar ondanks dat was het super 😀 en een hele goede service!
    En nog bedankt voor de leuke foto’s achteraf!

  71. Lieke Posted on 2 oktober 2015 at 23:07

    Leuke en lastige puzzels, sommige zijn wel heel lastig te vinden, maar toch nog net weten te ontsnappen. Een van de leukere escaperoom van Nederland

  72. Erik van Uden Posted on 30 september 2015 at 16:00

    Ondanks het feiit dat een deel van onze medewerkers omgekomen is bij een bomexplosie, weggevoerd is door de politie, dan wel ontdaan is van ingewanden, heerste er gisteren na afloop van de (mislukte) ontnappingen een positieve opwinding.Vandaag gingen de teamleden door om zichzelf en anderen ervan te overtuigen dat ze er ‘echt heel dichtbij’ waren en dat het een kwestie van minuten was geweest, of ze waren de dans ontsprongen. Kortom, een erg leuke belevenis!

  73. kijkopkunstgras Posted on 29 september 2015 at 13:50

    Hoi Pim,

    Op 17 september hebben wij onze uitje bij jullie georganiseerd.
    Nogmaals dank voor deze dag! Wij hebben erg veel leuke reacties gehad.

  74. Paul de Jong Posted on 23 september 2015 at 19:36

    Gisteravond een ronde gedaan in het wapendepot. Ondanks lichte paniek en massala hysterie binnen het team toch mooi op tijd weten te ontsnappen. Zeer prettige avond gehad, mede dankzij onze host Colin.

    Gr.

  75. Dick van Middelkoop Posted on 20 september 2015 at 21:13

    Wij hebben een hele leuke ervaring opgedaan gistermiddag in de bankkluis. Ik wist niet dat opgesloten zitten zo gezellig zou kunnen zijn. We hebben erg ons best gedaan om de code van de kluisdeur te kraken maar hebben verkeerde combinaties gemaakt en andere aanwijzingen over het hoofd gezien waardoor wij niet op tijd buiten stonden maar door de medewerkers bevrijd moesten worden. Wel veel gelachen en samen met ons gezin een leuke middag gehad, Bedankt.

  76. Alie Hoekman Posted on 18 september 2015 at 13:45

    Afgelopen zondag heb ik samen met mijn drie zwagers het spel in het Wapendepot gespeeld. Als spelertjes van het jongste voetbalelftal doken we met zijn allen op de eerste aanwijzing af. Later in het spel gingen we iets meer georganiseerd te werk. Ondanks de duidelijke uitleg over het spel en onze tomeloze inzet lukte het ons niet om de klus te klaren. Wat niet weg neemt dat wij dit een hele leuke ervaring vonden.

    Vriendelijke groet,

    Alie Hoekman

  77. claar Posted on 18 september 2015 at 13:44

    altijd moeilijk iets geschikts te vinden voor het 2-jaarlijkse peet-dochter-uitje, vanwege uiteenlopende leeftijden. maar escape room bleek het wel!
    had voor de zekerheid 1 kamer geboekt, wapendepot.
    het terrein tussen halfweg en amsterdam was me al jaren opgevallen, maar is echt een oase; allerlei bedrijvigheid, creativiteit & groen op een echt toffe historische plek. prachtig!
    wij waren er BIJNA uitgekomen, uit de wapendepot-kamer, maar eerste half uur hadden we lichtelijk verspild door als kipjes zonder kop rond te rennen en aanwijzingen uit alle hoeken te trekken, zonder clou, haha. wel erg gelachen en super grappig om te zien hoe iedereen dit weer anders aanpakt.
    wij hebben geluncht in t rijk vd keizer, op hetzelfde terrein, heerlijk landelijk.
    omdat we zo dichtbij waren, wilde iedereen heel graag nog een kans en hebben we de sprookjeskamer gedaan. deze was stuk eenvoudiger, maar ook heel leuk. Hier waren we ruim voor tijd uit, maar we hadden natuurlijk wel ook ervaring inmiddels.
    KORTOM: zeer geslaagd uitje, voor herhaling vatbaar, voor velen en vele gelegenheden

  78. Kevin Posted on 16 september 2015 at 12:45

    Wij hebben gisterenavond een leuke avond gehad bij RoomEscape!
    Voornamelijk ook te danken aan de relaxte ontvangst en begeleiding van Colin.
    Thanks!

  79. Wietse Posted on 14 september 2015 at 12:04

    Mooie uitdagende kamers. Creatief en intelligent opgezet. De vergaderruimte was minder succesvol – erg onrustig voor het houden van een presentatie.

  80. Carla Posted on 6 september 2015 at 16:07

    Gisteren hebben wij met de hele familie voor het eerst kennis gemaakt met escape rooms. van tevoren toch even verteld dat we dit gingen doen en iedereen was laaiend enthousiast, zelfs de oudjes van in de tachtig. Eenmaal in de kamers bezig kwamen we er achter dat het toch allemaal wel ingewikkelder in elkaar zat dan gedacht, maar dat mocht de pret niet drukken. Wat vlieg zo’n uur om! Geen van allen uit de kamers gekomen, maar dat deed er niet toe. de familie raakt niet uitgepraat over deze ervaring en vragen mij al wanneer we weer gaan. We hebben genoten, ook omdat de familie zo genoten heeft, dank jullie wel! En we komen zeker een keer terug om de andere kamer te doen!

  81. sarita Posted on 6 september 2015 at 14:58

    Wij zaten zaterdag 5 september een uur in quarantaine en het was superleuk. De ontvangst op de locatie was ook prima, een heel enthousiast team. We hebben een heerlijk uurtje gehad!

  82. Arjan Buijks Posted on 3 september 2015 at 12:46

    Mijn tweede room escape. De eerste was in Bazel (Z) en daardoor toch een zekere verwachting (prijs aldaar: 60 euro). Room Escape Amsterdam lost die verwachting slechts ten dele in. Waarom ten dele? Allereerst de positieve punten: personeel is top: ontspannen, flexibel, gastvrij – niets op aan te merken, gewoon goeie kerels die er plezier in hebben. Daarnaast de locatie: die is erg aantrekkelijk. Een beetje ver buiten de stad, maar dat is ook wel weer charmant. Leuk om daar een beetje rond te hangen ook. Dan, het belangrijkste: het spel zelf. Wij speelden The Quarantaine. De spelopbouw is op zich goed, met introfilmpje en een aardig plot. Spanning gegarandeerd. Helaas moet ik toch een aantal kanttekeningen plaatsen. Mijn voornaamste: het lijkt alsof Kunstgras Events eenmalig met beperkte middelenheeft geinvesteerd in zijn spelen, en daarna is opgehouden met onderhoud. De look & feel van The Quarantaine vond ik wat amateuristisch (lees: goedkoop) van opzet en de 99 euro die je betaald onwaardig. Dat kan mooier, verzorgder en met meer liefde worden vormgegeven. Hetzelfde, wat goedkope gevoel had ik bij het eten. We hebben er een bbq voor 6 man bij besteld. Wat mij betreft: 21 euro is absurd veel voor een hamburger, worstje, saté en kippenpoot, die nota bene recht van de supermarktdiscounter lijken te komen. De locatie en wat mij betreft het type event onwaardig! Verse salade is nog zoiets: dat hoort er simpelweg bij. Al is het een schaal vers gesneden komkommer en tomaat, simpel genoeg. In plaats daarvan: vette aardappelsalade en huzarensalade. Kom op jongens, maak er wat van! Het jammere is wat mij betreft dat, wanneer dat eten lekker is, ik er graag weer terug was gekomen. Gezien de afgelegen locatie is het namelijk wel prettig als je het om een maaltijd kunt bouwen. Kortom: alles is aanwezig voor een topervaring op een toplocatie, maar met een beetje meer liefde voor hetgeen je maakt, zowel qua spel als eten, zul je me sneller terugzien. Desalniettemin: dank aan Thomas en Daan voor een fijne avond.

  83. Hein Posted on 2 september 2015 at 17:44

    Hey Pim,

    Nog bedankt voor de geslaagde dag.

    Groetjes,
    Hein ( Pricewise)

  84. Eric Posted on 28 augustus 2015 at 14:56

    Leuke ervaring samen met collega’s! Frustrerend dat we de kamer niet uit konden komen! Maar des te leuker om nog een keer terug te gaan!

  85. Agnes Posted on 28 augustus 2015 at 08:42

    Gisteren super leuke dag gehad! Niet alleen de lunch, de escaperooms en de quiz, maar ook het tafelvoetbal en het darten viel in de smaak!
    Dank namens het team!

  86. Elise Hoff Posted on 27 augustus 2015 at 13:16

    Hoi Martijn,

    Wij hebben met het team gisteren een hele leuk dag gehad en heerlijk gegeten. Bedankt namens het hele team.

    Groetjes,
    Elise
    Arkin

  87. Nathalie Posted on 26 augustus 2015 at 13:24

    Met collega’s in “Quarantaine” en “In to the Woods” gezeten: wat een super leuke ervaring! Zeer gastvrij door Colin ontvangen met koffie, thee of frisdranken. Echt een aanrader!

  88. sandra Posted on 14 augustus 2015 at 09:26

    Gisteren echt gelachen in de escape room met ons team van het werk. Heel leuk om te doen als team building. Bedankt!

  89. Freek Posted on 12 augustus 2015 at 11:42

    Super toffe avond gehad in het wapendepot! Lastige dingen moeten oplossen om de uiteindelijke oplossing te vinden maar we hebben het gehaald! Echt een aanrader, leuke begeleiding van Collin gekregen ook!

  90. Jet Posted on 10 augustus 2015 at 22:00

    Wat een waanzinnige ervaring hebben we gehad in de Quarantaine..! Met nog slechts 25 seconden op de klok, hebben we onze eer op de vrijgezellen-dag van Clarice nog n beetje weten te redden! Zeker enthousiast gemaakt om de andere kamers ook nog eens te doen

  91. Rozemarijn Karbet Posted on 25 juli 2015 at 14:20

    Super gastvrij ontvangen door Daan! Hilarisch spel THE vault gespeeld hilarisch leuk! Echt een aanrader! Boeken gauw de sprookjeskamer!

  92. Kelly Posted on 12 juli 2015 at 21:14

    Zojuist de Escape room “the Vault” gedaan. Erg leuk! Was een enorme uitdaging! Daarnaast vond ik het erg leuk dat we nog een aantal foto’s toegestuurd hebben gekregen van onze groep “in actie”. Zeker een aanrader!

  93. Thera Posted on 11 juli 2015 at 14:25

    Ter gelegenheid van de verjaardag van onze dochter hebben we de escaperoom geboekt. De kleinkinderen van 15 en 12 vonden het geweldig. Dit jaagt ons voor de toekomst wel op kosten, want onze kleinzoon van 15 wil ook beslist de andere kamers doen. Wij hadden de wapenkamer en waren er bijna uit. Echt een aanrader. Leuke ontvangst en leuke locatie. Wij komen zeker terug. Fam. Lange

  94. Dominiek Posted on 9 juli 2015 at 12:09

    Gister hebben we een super leuke dag gehad bij de Escape rooms in Amsterdam! We waren met een groep van 7 en hadden de Quarrantaine room geboekt. Maar omdat we er zo enthousiast uit kwamen hebben we ook nog de ‘In to thé Woods’ en ‘The Vault’ room gedaan!
    We werden heel vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en thee!
    Ook hebben we ons tijdens de pauze momenten goed vermaakt met de tafelvoetbaltafel en het dartbord ^^
    Hartelijk bedankt!

  95. Michel van den Burg Posted on 8 juli 2015 at 14:07

    Tijdens ons bedrijfsuitje van 12 juni 2015 hebben we erg genoten van de escape rooms, maar ook zeker van de hartelijke ontvangst, de heerlijke lunch en het streetgolf-parcours dat we, ter afwisseling van de escape room, hebben afgelegd. Ook de locatie was erg mooi. Bedankt voor alles!

  96. Sandra Posted on 7 juli 2015 at 11:44

    Afgelopen vrijdag ons teamuitje gehad. Wat een mooie locatie en de zon scheen volop dus de tafels in de zon lonkten. Maar eerst de uitdaging aan in de kamers. Het is maar 1 groep gelukt om eruit te komen maar iedereen was enthousiast. Hierna heerlijk een bbq op het zonnige terras onder het genot van drank en zelfs later nog muziek erbij. De sfeer was zeer relaxed en de begeleiding top. Kortom: een aanrader voor iedereen!

  97. Arjan de Wit Posted on 6 juli 2015 at 07:29

    Afgelopen zaterdag voor een vrijgezellenfeest 2 kamers geboekt. We werden heel goed ontvangen en konden meteen wat drinken pakken. We hadden het ‘wapendepot’ en ‘the vault’. Aangezien we de middag al wat bier op hadden hadden we niet verwacht dat we ‘the vault’ zouden kraken met nog 4 minuten over. Het wapendepot was helaas niet gelukt. Al met al een topactiviteit en zeer vermaakt.

  98. Rebekka Posted on 2 juli 2015 at 14:30

    Met zijn 4en hebben wij de Quarrantaine room gedaan. We hebben een leuke tijd gehad en ee raadsels etc. waren best leuk bedacht. Echter de kamer (en ook gehele locatie) was toch minder goed vormgegeven dan veel andere escape rooms in Amsterdam.

    Als je 99 euro neerlegt voor een uur dan verwacht je een geheel verzorgde ervaring. Het geluid van het scherm waarop informatie werd gegeven was echter kapot, evenals de webcam, waardoor de escape-room-leider niet met ons mee kon kijken en geen gerichte tips kon geven wanneer dat nodig was. Twee van de raadsels functioneerden niet zoals ze zouden moeten en toen we dit achteraf aan de medewerker vertelden en lieten zien leek het hem niet veel te interesseren. In de escape room hoor je de mensen in de kamer naast je met elkaar overleggen over de raadsels, waardoor je niet echt in de “sfeer” van het verhaal komt. Ook hoor je de medewerker andere gasten welkom heten etc. Daarbij hield hij dus ook de aandacht totaal niet bij ons (er waren ook andere groepen tegelijkertijd bezig).

    Al met al hebben wij dus wel een goede tijd gehad, maar vond het het geld eigenlijk niet waard.

  99. Joyce Wils Posted on 25 juni 2015 at 14:56

    Bedankt voor de leuke foto’s Daan! Ik heb ook erg veel leuke reacties gehad van mijn collega’s, ze waren erg enthousiast over de escape rooms.

    Met vriendelijke groet, kind regards,

    Joyce Wils
    Business Analist Triple A – IT International

  100. Nathalie Posted on 22 juni 2015 at 10:37

    Afgelopen zaterdag voor een vrijgezellenfeest drie escaperooms tegelijkertijd gedaan met 17 dames: Into the Woods, Het wapendepot en The Vault. Hartstikke leuk en uit twee van de drie op tijd ontsnapt. Alleen the Vault was nog niet te kraken. Daarna nog gebumperbald en de gezzelige middag afgesloten met een borrel! Volgende keer de andere kamers, en wel uit the Vault proberen te komen! Heel goed verzorgd allemaal, bedankt daarvoor!

  101. Therapeutisch Instituut Almere Posted on 22 juni 2015 at 09:27

    Gisteren hebben wij als onderdeel van een bedrijfsuitje geprobeerd uit twee kamers te ‘ontsnappen.’ Helaas is dit voor beiden niet gelukt, maar wat wil je als de ontsnapping uit één van beiden maar 5% is 🙂 Bij de andere hadden we lange tijd oponthoud omdat een deel van de installatie niet werkte waardoor we pas laat in het spel verder konden. Het mocht de pret echter niet drukken, want het was heel leuk om te doen in een groepje en een goede activiteit voor teambuilding!

    Bedankt voor de leuke middag!

  102. Fricke Posted on 21 juni 2015 at 15:28

    Wij hebben gisteren voor een verjaardagsfeestje de Into the Woods escape room gedaan. Zogenaamd de “gemakkelijkste kamer”, maar we moesten flink puzzelen om op tijd naar buiten te komen! Zeker een aanrader!

    Er is een gezellige huiskamer waar je kan wachten op je beurt of nog even kan napraten en het terrein waar het bedrijf zich op bevind is ook erg bijzonder. Het historische complex is schitterend groen aangeplant en er zitten allerlei kunstenaars en een restaurant (afgehuurd voor een bruiloft). Ik kom zeker nog een keertje terug om de rest van het terrein te verkennen en sta nu al te trappelen om nog een keer een kamer uit te proberen.

  103. Kinderopvang Smallsteps Posted on 19 juni 2015 at 09:27

    Wat een leuke middag! We hebben vanuit 3 escape rooms geprobeerd te ontsnappen. Slechts 1 groep is het gelukt. De opdrachten waren spannend, uitdagend, soms echt onbegrijpelijk wat veel gepuzzel en nadenkwerk betekende. Toch kwamen we elke keer een stapje verder naar de oplossing. Zo leuk dat we nog om een verlenging van 5 minuten hebben gevraagd, maar helaas, echt onstnappen is niet meer gelukt. Daarna een heerlijke BBQ. Een groot succes en heel gastvrije medewerkers

  104. Iris Posted on 10 juni 2015 at 13:45

    Afgelopen vrijdag zijn we met ons teamuitje gestart met de escape rooms. We hadden drie ruimtes tegelijk gereserveerd, zodat ook iedereen tegelijk bezig is en niet hoeft te wachten. Hierop hebben we speciaal gelet met het kiezen van een escape room.

    Iedereen vond het super leuk (en moeilijk). Helaas was niemand uit de kamers gekomen. Echt een gaaf uitje voor jonge & oudere collega’s! Ook de locatie echt een meerwaarde; zo “vrij”. Hadden wij niet gedacht voor Amsterdam.

    Hierna hebben we geluncht en er werd overal aan gedacht; geen simpele broodjes, maar luxe sandwiches, melk/jus d’orange, yoghurtjes en fruit! We konden met een goed gevulde maaltijd verder met onze dag!

    Bedankt!

  105. Boudewijn Duivenvoorden Posted on 3 juni 2015 at 22:09

    Beste Pim en Daan,

    Wij hebben echt een fantastische dag gehad op 1800 Roeden! Ik en mijn collega’s hebben veel plezier gehad in het oplossen van de soms onmogelijke puzzels in de escape rooms en een heerlijke wandeling gemaakt, met een aantal opdrachten, rond om en op jullie terrein. De dag kon niet beter worden afgesloten met een top BBQ en een Italiaans ijsje toe!
    Dus namens de “organisatie” en mijn afdeling bedankt!

    Kind regards / Met vriendelijke groet,
    Boudewijn Duivenvoorden
    Shell

  106. Jeroen Posted on 12 april 2015 at 09:31

    Super vette ervaring gehad in The Vault! 1 van de gaafste uitjes die ik in jaren heb gedaan.
    Het is spannend, vernieuwend en je moet creatief nadenken om de code te ontcijferen.
    Het is ons helaas niet gelukt om binnen 60 min uit de kluis te komen, maar gaaf was het zeker!!!!

    Absoluut een aanrader!

  107. Floor Posted on 5 april 2015 at 20:37

    Super leuke middag gehad met mijn vriendinnen in the Vault! We zijn er niet uit gekomen, maar waren echt heel ver! We waren met 6 meiden en hebben echt heel erg gelachen; het duurde even voor we op gang waren, maar toen we eenmaal een beetje door hadden hoe het werkte ging het stukken beter! Echt een aanrader!

  108. Cherryl Posted on 30 maart 2015 at 11:16

    Super leuke ervaring! Op zaterdag 29 maart hebben wij The Vault gedaan. Helaas niet binnen de tijd weten op te lossen, maar erg leuk om te doen! We komen zeker nog eens terug om een andere kamer uit te proberen.

  109. Kim Posted on 16 maart 2015 at 23:31

    Te gek! Vandaag in de Quarantaine kamer gegaan met z’n tweeën. Met nog 2 minuten op de klok de kamer ontsnapt! We waren super enthousiast over deze kamer. Waarschijnlijk meer over deze kamer dan de andere twee omdat we daar niet uit ontsnapt waren.
    We gaan binnenkort de Vault proberen. We hebben er nu al zin in!

  110. Ceetje Posted on 13 maart 2015 at 00:14

    Te gekke ervaring. Je bent zo intensief en aandachtig bezig, dat je niet eens ruzie kunt maken (wat vaak genoeg gebeurt bij teamspelen). Wij hebben ontzettend genoten. Dit is een echte aanrader voor gezellig avondje uit.

  111. Floor Posted on 9 maart 2015 at 10:52

    Waanzinnig leuke activiteit. wij hebben het Wapendepot uitgeprobeerd, en gekraakt. Super mooi om als groepsactiviteit te doen. Mooie kamer, en waanzinnig goed uit gedacht. Daarnaast ook vriendelijke ontvangst.

    Ik kom zeker weer terug!

  112. Nienke Posted on 2 maart 2015 at 20:18

    Op zaterdagavond 28 februari hebben we met 4 vrienden geprobeerd om binnen het uur uit het wapendepot te komen. Ontspannen binnenkomst en afsluiting. Daartussen een uur hersens kraken om de deur te openen (gelukt!). Al met al een leuke avond gehad.

  113. René Posted on 1 maart 2015 at 13:38

    Voor mij de Tweede Kamer. Deze keer met de kinderen Into the Woods geprobeerd. Wederom niet gelukt maar wel genoten. Heerlijk verslavend en frustrerend. Leuk vermaak voor jong en oud.

  114. Diederik Posted on 28 februari 2015 at 19:32

    Ontzettend leuk uurtje gehad met familie, als verjaarscadeau voor mijn zus.
    “Into the woods” is een spannende, sprookjesachtige kamer en zowel qua sfeer als raadsels goed uitgedacht!

  115. Shazia & Mauk Posted on 20 februari 2015 at 14:10

    Hoi mannen van Room Escape,

    hierbij willen de groepen die de afgelopen 2 maanden langs zijn geweest jullie enorm bedanken voor de leuke activiteit.
    Top uitleg, gastvrijheid, grappige (soms genante) foto’s en de verschillend tussen de kamers maakt het allemaal geweldig!! Zo geweldig… dat we.. in maart terugkomen met een nieuwe groep! 🙂

    Nogmaals bedankt!

    Groetjes,
    Shazia & Mauk
    QNH Consulting

  116. Karin Posted on 15 februari 2015 at 17:48

    Zaterdagmiddag met een groepje collega’s (7 personen) het Wapendepot gedaan als teamuitje. We werkten goed samen en hadden goede puzzelaars in ons midden, daarom wisten we ons in een half uur te bevrijden. We hadden daarmee een record gevestigd!!! Beste medewerkers van RoomEscape dank jullie wel voor de geslaagde middag!!!!

  117. Lisanne Posted on 15 februari 2015 at 11:04

    Gisteren zijn we met collega’s het wapendepot ingegaan. De samenwerking verliep goed want we waren er na een half uur uit. De raadsels en puzzels waren erg leuk om op te lossen. De organisatie was ook super en creatief. Verder was de rest qua drankjes ook goed verzorgd. Hele leuke locatie en sfeer ook. Echt een aanrader.

  118. Rick Posted on 2 februari 2015 at 16:05

    Na een vriendelijke en relaxte ontvangst zijn wij afgelopen zaterdag met 6 man in het Wapendepot gezet. De leuke en zeker uitdagende opdrachten hebben ons een uur beziggehouden, maar hoewel we goed op weg waren, lukte het ons niet om uit de kamer te komen.

    We gaan hier zeker nog een keer terugkomen om de andere kamers te proberen!

  119. Josje Paulussen Posted on 17 januari 2015 at 13:09

    Beste Pim,

    Het was ontzettend leuk! Alleen maar positieve reacties. We hebben echt een topavond gehad. De sfeer, de activiteit, het eten daarna, echt heel goed.

    Bedankt voor de goede organisatie.

    Met vriendelijke groet,
    Josje Paulussen
    Senior Accountspecialist

    Randstad Inhouse Services

  120. Jeannette Posted on 3 januari 2015 at 15:07

    Dinsdag 29 december hebben we geprobeerd binnen het uur het wapendepot te verlaten. We zijn met veel plezier de uitdaging aangegaan. De opdrachten waren gevarieerd en uitdagend.
    Toch is het ons niet gelukt. We hebben een prachtige middag gehad. Een gemoedelijke sfeer met warm onthaal compleet met koffie/thee.

  121. Monique Nijman Posted on 3 januari 2015 at 13:09

    Op 2 januari met ons team de 3 kamers gedaan (3 groepjes van 5/6 personen) 2 van de 3 hebben het helaas niet gehaald. Wij vonden het wel erg uitdagend! ontvangst was prima, uitleg was prima dus al met al een leuke activiteit op een leuke locatie!

  122. Floor van Rijsewijk Posted on 30 december 2014 at 18:43

    2e kerstdag hebben we met de hele familie enorm genoten van deze leuke activiteit! We hebben ons op laten sluiten in het wapendepot alwaar de race tegen de klok begon! Erg leuke puzzels, erg uitdagend en vooral hebben we heel veel lol gehad! Zeker de moeite waard!

  123. Kim Posted on 29 december 2014 at 13:54

    Afgelopen weekend hebben wij (vriendinnengroep) onszelf laten opsluiten in het Wapendepot. Na een vriendelijk ontvangst en korte uitleg ging de deur op slot en kon het puzzelen beginnen! De puzzels, raadsels en andere uitdagingen zitten goed verstopt. Het was dan ook nog een hele uitdaging hier iets zinnigs van te maken. De grote aftellende klok in de hoek van de kamer zorgt tevens voor extra spanning en druk op de ketel! Ontzettend leuk om met vrienden of collega’s te doen, de uitdagingen zijn pittig en de locatie is top! We hebben er nog lang over gesproken..

  124. Mike Posted on 29 december 2014 at 07:23

    twee weken geleden met een groep vrienden naar Room Escape gegaan voor een spannende activiteit. We waren in twee groepen verdeeld, waardoor er, behalve de klok, ook een race tegen elkaar ontstond. Geweldige opdrachten mogen uitvoeren, wat geenszins meeviel! Het feit dat je moet samenwerken beviel ons uitermate goed. De wacht/ontvangstruimte was enorm gezellig ingericht en de ontvangst was vriendelijk. Dank ook voor de foto’s die we achteraf toegestuurd hebben gekregen van onszelf ‘in actie’.

    Een aanrader!

  125. Janouk Posted on 27 december 2014 at 16:40

    Ontzettend leuke manier van teambuilding! Wij hebben veel lol gehad, maar ook zeker gewerkt aan onze samenwerking. Kunnen zien welke rol iedereen een beetje inneemt. Met nog maar 2,5 minuut te gaan, hebben we onszelf kunnen bevrijden, wat een ontlading bij het openen van de deur !
    Bedankt voor deze leuke activiteit! Leuk dat jullie foto’s maken.

  126. Floor Posted on 27 december 2014 at 11:47

    Vorige week heb ik Escape Room – Into the woods gedaan. De locatie is fantastisch, maar over het spel ben ik ontevreden. Ik vond het spel amateuristisch en erg ver gezocht. We zijn ‘ontsnapt’, maar wel op onorthodoxe wijze. Een aantal punten klopten ons inziens niet, maar deze zal ik niet verklappen.

    Ik heb de klacht via de e-mail verzonden en een net antwoord van Martijn terug gekregen (waarvoor dank!). Helaas kan het mijn onbevredigende gevoel niet wegnemen.

  127. Ivar Tilleman Posted on 7 december 2014 at 11:59

    We hebben vorig weekeind into the woods gespeeld.
    De genen van de groep die nieuw waren vonden t wel aardig. De genen die al meerdere kamers gespeeld hebben vonden deze kamer erg matig. Weinig slimmigheidjes, weinig intelligente uitdaging. Weinig verrassing (slechts 1 kamer, geen geheime deuren of zo)
    Wat ons betreft de minste van de 4 kamers die we in nederland gespeeld hebben….

  128. Dennis Voshart Posted on 6 december 2014 at 19:18

    Onwijs leuke dag gehad met roomexcape en met geboetseerde hoofden (boetseer je collega). Lekker gegeten. Leuke dag gehad!

  129. Saskia Posted on 4 december 2014 at 17:15

    Op mijn verjaardag zijn we laatst met 7 mensen helaas nét niet op tijd ontsnapt.
    Een hele leuke, spannende ervaring. Aardig ontvangst en een duidelijke uitleg.
    Absoluut voor herhaling vatbaar!

  130. dempster Posted on 4 december 2014 at 11:23

    Met ze tweeën in quarantaine, hadden net niet genoeg tijd om eruit te komen helaas! Was een erg leuke ervaring!

  131. Wijnand Posted on 2 december 2014 at 09:12

    Ook voor ons was het bijzonder leuk om te doen! Samenwerking is een vereiste en je wordt echt even getriggerd om op een andere manier na te denken en te handelen. Denken en dan doen of toch maar andersom.

    Zeker een aanrader en we hadden de andere kamers ook graag gedaan, maar dit zaten vol!

    Daarbij toch een nieuw record neergezet; in 22 minuten stonden we buiten

  132. Remco Posted on 1 december 2014 at 17:24

    Ontzettend leuke ervaring om met vrienden of collega’s te doen! Moet je een keer gedaan hebben.

    Wij komen zeker nog een keer terug om uit een andere kamer te ontsnappen.

  133. Alwiene Posted on 1 december 2014 at 17:10

    Met z’n vieren de kamer ‘In to the woods’ gedaan. Superleuk! We hebben genoten om onze weg eruit te puzzelen. De kamer zit leuk in elkaar en biedt allemaal verschillende uitdagingen. Wij gaan zeker terug voor de andere twee.

  134. Olaf Posted on 24 november 2014 at 10:06

    Op zaterdag 8 november hebben wij als vriendengroep voor de eerste keer een Escape room bezocht (het Wapendepot). We werden ontvangen door een enthousiaste medewerker die ons uitleg gaf over wat ons te doen stond. Daarna werden we opgesloten in de escape room. En daar sta je dan, met 6 personen en een klok die terug tikt van 60 minuten naar 0……. In de kamer vind je voldoende aanwijzingen om te kunnen ontsnappen maar sommige zaken zijn toch lastiger dan je denkt waardoor je de tijd echt wel nodig hebt.

    Ondertussen tikt de tijd door en wordt de spanning toch wel opgevoerd…. 🙂 Uiteindelijk is het ons gelukt om met 19 seconden (!) op de klok de kamer te verlaten. Uiteraard bleef deze activiteit het gesprek van de dag. Ook wij zijn erg enthousiast over Escape Rooms en gaan dit veel vaker doen. Bedankt!

  135. Maarten Posted on 27 oktober 2014 at 10:10

    We vonden het zeer leuk! Voor mij en m’n vriendin was het de 4e escape room die we deden en ook deze vonden we tof! De andere twee stellen deden het voor het eerst maar vroegen al wanneer we weer gingen, dus dat is ook een mooi compliment.

  136. Martijn Posted on 26 oktober 2014 at 06:43

    Bedankt voor jullie review. Goed om te horen dat jullie de Room Escape als erg leuk hebben ervaren. Heel vervelend om te horen dat onze begeleider niet tijdig aanwezig was, dit is intern besproken en we zullen hier scherper op zijn. We zitten nu eenmaal op een voormalig munitieopslag terrein waar een poort zit, deze moet natuurlijk wel open zijn voor klanten. Dat er geen café in de directe omgeving is klopt, veel groepen blijven nog even een drankje bij ons drinken om na te praten.

  137. Catsies Posted on 25 oktober 2014 at 13:40

    De escaperoom is leuk ! De opdrachten uitdagend genoeg om aan de slag te gaan. In de mail staat het verzoek om minimaal een half uur/kwartier van te voren aanwezig te zijn. Dit doe je dan uiteraard. Vervolgens een ontvangst op een pikdonker terrein(niemand aanwezig???)Na 20 minuten kloppen en roepen komt er iemand, gelukkig……..pffffff. Dan het welkom en de binnenkomst , deze waren teleurstellend.
    We werden amper begroet, de medewerker in kwestie dook de escaperoom in, vertelde weinig, liet ons wachten……we voelden ons erg ongemakkelijk. We hadden dit geboekt voor een speciale gelegenheid en de stemming daalt meteen op deze manier.
    Het ontvangst zou hartelijker kunnen, zeker omdat je dan na een uur toch 75 euro mag aftikken.
    Bij vertrek ook nog voor een vaste poort in het donker, niet echt een gezellige plek om nog wat te gaan drinken.
    Kortom: De escaperoom zelf is leuk, ontvangst en begeleiding beduidend minder! Wellicht wordt het geld toch net iets te makkelijk verdiend?

  138. Steef Posted on 22 oktober 2014 at 22:14

    Een erg leuke activiteit om te doen. Spannend en uitdagend. Hele goede ontvangst en de tijd vliegt als je binnen bent. Een aanrader. De foto’s achteraf zijn erg leuk.

  139. Erwin Posted on 16 oktober 2014 at 10:43

    Hi Martijn,
    We vonden het echt een heel leuk uitje afgelopen vrijdag.
    Vooral vanwege de nieuwigheid natuurlijk, maar 2 uur daarna raakten we er nog niet over uit gepraat.
    Jullie hebben het erg goed ingericht.
    Luke zei echter ook iets over foto’s afgelopen vrijdag. Gingen jullie deze nog versturen?
    Bedankt alvast!
    Gr. Erwin

  140. Scouting Oost I Posted on 15 oktober 2014 at 12:09

    Hoi Escaperoom,

    Wij zijn met onze pivo’s in twee team in jullie uitdagende kamer geweest. Het was een spannende en tegelijkertijd ontspannende avond, heel leuk in elkaar gezet. tot de volgende keer!

    groet,

    de pivio’s

  141. Albertien Posted on 10 oktober 2014 at 16:45

    Wat een ontzettend leuke activiteit om met een groep te doen. Het niveau van de raadsels was goed en er waren genoeg elementen in de ruimte waar je aandacht naar uit moest gaan. Het was voor ons de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat we een escape room zullen boeken! De verzorging qua drankjes en vermaak voor de wachtende groep was helemaal top, dank voor deze leuk middag!

  142. Jose van den Haak Posted on 5 oktober 2014 at 20:44

    Vandaag, op een mooie herfstzondag, hebben wij onze eerste kennismaking gehad met een Escape Room. En wat was dit spannend.
    Als ‘geoefende’ GEO-cachers zijn we redelijk thuis in het oplossen van raadsels, maar om dit nu onder druk van een tijdsklok te moeten doen en in een afgesloten ruimte met een spannende bom in de hoek van de kamer, was toch wel wat anders.
    Het is ons gelukt, om samen met de drie kinderen (10, 11 en 12 jaar), de puzzels op te lossen. Met nog 3 minuten op de klok konden we naar buiten. Het is ons gelukt! Dit is zeker iets dat we vaker gaan doen.
    Bedankt voor jullie bijzondere spel.

Geef een reactie