Sportdocent gezocht

Veelzijdige, sportieve, spontane docenten gezocht!

Wij, Kunstgras Events, zijn een bedrijf die diverse activiteiten en workshops aanbieden op het gebied van sport en creativiteit. Wij zijn op zoek naar duizendpoten die diverse workshops kunnen geven en activiteiten kunnen begeleiden. Te denken valt hierbij aan citygames, zeskampen, strandactiviteiten, begeleiden Room Escape spellen en Expeditie Robinson. Niets is ons te gek, indien geschikt mag je al deze activiteiten begeleiden. Wie weet ben jij wel de unieke persoon die zowel sportief is als creatief, dat maakt jou nog interessanter, en breder inzetbaar. Het hebben van een rijbewijs (en eigen vervoer) is een pre in verband met het ophalen van de benodigdheden per activiteit.

Lijkt het je leuk om dergelijke activiteiten te verzorgen, en dus onderdeel te zijn van onze pool docenten, solliciteer dan nu!

Wat vragen wij:

Een VOG (verklaring omtrent gedrag)
Zelfstandigheid en flexibiliteit
Affiniteit met kinderen en volwassenen
Een proactieve houding

Breed inzetbaar

Rijbewijs (en eigen vervoer) is een pre

Wat biedt Kunstgras Events

Wij werken met freelancers en 0-uren contracten. Voor beide vormen geldt dat je op basis van 0-uren een samenwerking aan gaat waarbij je door middel van een online systeem kunt zien waar we docenten voor zoeken. Je reageert zelf als je een activiteit wilt doen. Ook kan het voorkomen dat wij jou bellen / persoonlijk benaderen. Drukke perioden zijn eind april, mei, juni, juli en september, oktober.

Interesse!?

Stuur dan snel een motivatiebrief en jouw cv naar het onderstaande formulier en wie weet versterk jij dan binnenkort ons team. Vermeldt daarbij welke activiteiten je zou kunnen geven. Bekijk al onze websites voor het gehele aanbod.

Extraatje

Spreekt de bovenstaande vacature jou aan, maar zou je voor de komende periode 2 dagdelen in de week vaste uren willen maken, lees dan verder. Goed schoon kunnen maken is ook een sport. Wij zijn op zoek naar iemand die 2 ochtenden in de week, drie uurtjes per ochtend bij ons op kantoor schoon kan maken. Lijkt jou dit iets, vermeldt dit dan bij jouw sollicitatie. Solliciteren naar alleen de schoonmaak functie mag uiteraard ook!

Solliciteren via RoomEscapeAmsterdam.nl