Teambuilding Amsterdam

Teambuilding AmsterdamTeambuilding Amsterdam, de leukste activiteiten en workshops in Amsterdam “VERZORGT” door Kunstgras Events. In Amsterdam West tegen Halfweg aan hebben wij een schitterende eigen locatie. Op onze locatie hebben we 4 Room Escape kamers en 3 te huren ruimten hebben. De ruimten zijn geschikt voor workshops ( zie bovenzijde bij kopje “Teambuilding”), vergaderingen, Teambuilding activiteiten, trainingen of bedrijfsfeesten. In de Wintermaanden bouwen wij onze locatie om tot een groot Winter Wonderland.

Teambuilding inclusief eten en drinken

Teambuilding Amsterdam eten en drinkenHet is mogelijk uw Teambuilding activiteiten en / of workshops te combineren met een heerlijke lunch, tapas, BBQ of borrel. Op ons Outdoor terrein hebben wij een relaxte buitenruimte voor groepen tot 1000 personen. Onze binnenruimten zijn geschikt voor maximaal 170 personen.

Feesten en partijen

Voor feesten en partijen zijn onze loodsen 5 en 6 te huur voor groepen tot 130 personen. Loods 5 is geschikt voor maximaal 70 personen en Loods 6 voor maximaal 60 personen. Tussen beide loodsen zit een deur zodat u niet naar buiten hoeft. Buiten is het mogelijk een Stretchtent te plaatsen voor maximaal 100 personen.
Naast het terrein is gratis parkeergelegenheid, een groot evenementen terrein en sportfaciliteiten.

Teambuilding Amsterdam 2 – 1000 personen

Teambuilding AmsterdamOnze binnen locatie in Amsterdam is geschikt voor Teambuilding activiteiten van 2 tot 1000 personen en buiten beschikken wij over een evenementen terrein waar we grote groepen tot wel 1000 personen kunnen ontvangen. Combineer uw Teambuilding Amsterdam en laat Kunstgras Events een mooi dagprogramma voor u samenstellen. Alle activiteiten en workshops zijn zowel op onze locatie, het strand, de stad en op uw locatie te verzorgen.

Teambuilding in recreatiegebied Spaarnwoude

Teambuilding AmsterdamOp korte afstand van onze locatie ligt recreatie gebied Spaarnwoude. Hier zijn de Teambuilding Amsterdam mogelijkheden eindeloos. Van mooie fiets- en steptochten tot spannende tablet games voor gezelschappen tot wel 1000 personen. Kunstgras Events heeft een vergunning voor het gebied de Houtrak in Spaarnwoude. Hierdoor kunnen wij in dit deel van het recreatie gebied uw Teambuilding Amsterdam combineren met bijvoorbeeld een lunch of BBQ. Het recreatie gebied leent zich uitstekend voor watersporten zoals raften en kanoën. Er is gratis parkeergelegenheid en er is sinds kort een nieuw treinstation Spaarnwoude.

Teambuilding Amsterdam City Game

City Games zijn ideaal als Teambuilding in Amsterdam. City Games zijn spellen die u op een door ons geleverde smartphone of tablet speelt. Een City Game wordt gespeeld in kleine groepjes van 6 tot 8 personen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden kunt u hieronder een voorbeeld zien van een evenement dat wij voor 120 NIKE medewerkers hebben verzorgt in Amsterdam.

Teambuilding activiteiten en workshops

Kijk hieronder voor de leukste Teambuilding Amsterdam activiteiten en workshops, heeft u vragen of specifieke wensen laat het ons weten wij helpen u graag. Alle Teambuilding Amsterdam activiteiten zijn geheel aan uw wensen aan te passen.

Kijk voor alle mogelijkheden op:Kunstgras Events Amsterdam

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options