Expeditie Robinson

Expeditie Robinson Amsterdam

Expeditie Robinson Amsterdam

Expeditie Robinson Amsterdam

Speel nu Expeditie Robinson in Amsterdam met je eigen vrienden, collega’s of familie. Helaas niet op een eiland, maar wij halen het eilandgevoel gewoon hier heen. U kunt het spel op onze locatie in Amsterdam spelen of op een van de vele stranden in Nederland of België. We zetten een speelgebied voor jullie uit, compleet met bamboe palen en de juiste eilandsfeer. Dan wordt de groep in teams verdeeld en ga je tegen elkaar de strijd aan! Jullie bepalen zelf of het er fanatiek of relaxt aan toe gaat. De Expeditie Robinson is ideaal als teambuilding evenement.
Er worden onderdelen gespeeld zoals de wandelende A, Kokosnoten schieten, Vuur maken, Water naar de zee dragen, schatgraven, en nog veel meer leuke en spannende onderdelen.

De Expeditie Robinson is ongeëvenaard en leidt tot een onvergetelijke dag met als afsluiting alle eer en een mooie cup voor het winnende team.

Prijs:
vanaf 15 personen € 25,00 pp excl. 21% btw. ( 2 uur)
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 21% btw.
vanaf 40 personen € 17,50 pp excl. 21% btw.
vanaf 80 personen € 11,50 pp excl. 21% btw.
Duur: 3 uur

Expeditie Robinson offerte op maat

De Expeditie Robinson is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Expeditie Robinson willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options