Highland Games Amsterdam

Highland Games Amsterdam

Highland Games Amsterdam

Highland Games Amsterdam

Ga, gekleed in Schotse rok, de strijd aan tijdens deze hilarische Highland Games Amsterdam. De Highland Games worden gespeeld in teams van 6 tot 8 spelers die het tegen elkaar opnemen op onderdelen als, Caber tossing, Shots, Roll the Barrel, Hit the Nail en Tug of War. Tijdens de verschillende rondes mag de joker worden ingezet, deze verdubbelt de punten die deze ronde worden behaald. Maar let op, je hebt de Highland Games in Amsterdam maar 1 Joker per team.

Highland Games geschiedenis

Deze typische krachtsporten die u tijdens de Highland Games speelt komen oorspronkelijk uit Schotland en gaan al meer dan 4000 jaar terug. Volgens de overlevering werden de eerste Highland Games gehouden tijdens de jaarlijkse clanbijeenkomsten. In Schotland worden de ‘Highland Games’ nog altijd beoefend en is het razend populair.

Het programma is uitstekend geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een sportieve uitdaging houden.

Prijs Highland Games op onze locatie:

Hier kunt u uw Highland Games Amsterdam boeking maken voor een groep van 6 tot 10 personen voor 75 minuten. De prijs voor Highland Games Amsterdam voor kleine groepen is altijd €199,90. Vul daarom bij het eerste vakje “1” in. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel personen u daadwerkelijk bent.
U kunt zelf een drankarrangement, BBQ of Tapas toevoegen aan uw boeking.

Hier kunt u uw Highland Games boeking maken voor een groep van 11 tot 50 personen voor 75 minuten. De prijs voor Highland Games vanaf 11 personen is €18,50 p.p.

Prijs Highland Games op onze locatie in Amsterdam ( 150 minuten):

Hier kunt u uw Highland Games boeking maken voor een groep van 6 tot 10 personen voor 150 minuten. De prijs voor Highland Games voor kleine groepen is altijd €289,50. Vul daarom bij het eerste vakje “1” in. Geef a.u.b. in het tekstvlak bij het formulier aan met hoeveel personen u daadwerkelijk bent.
Hier kunt u uw Highland Games boeking maken voor een groep van 11 tot 50 personen voor 150 minuten. De prijs voor Highland Games vanaf 11 personen is €26,50 p.p.

Highland Games offerte op maat

De Highland Games Amsterdam is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de Highland Games Amsterdam willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Laser Tag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options