Hoofdboetseren Amsterdam

Hoofdboetseren Amsterdam | Creatieve workshop | Teambuilding

Hoofdboetseren AmsterdamEen te gekke creatieve teambuilding workshop in Amsterdam die elk uitje tot een succes maakt. Je boetseert het hoofd, van je collega of vriend(in)! Door de aanwijzingen van onze docent leer je heel erg snel de specifieke kenmerken van iemands gezicht herkennen waardoor het hoofdboetseren voor iedereen een leuk resultaat oplevert.

Hoofdboetseren Amsterdam kan ik dat?

Je zult versteld staan hoe jouw kleiwerk in no-time écht heel erg lijkt!  Echt waar, zelfs de minst creatieven mensen krijgen een spetterend resultaat! Het is zo gaaf om te zien hoe iedereen hier mee bezig is tussen de lachsalvo’s door. Het resultaat gaat natuurlijk mee naar huis en elke keer als je de klei-kop weer ziet staan, kun je er weer om lachen.

Hoofdboetseren Amsterdam op onze locatie

Combineer uw workshop Hoofdboetseren Amsterdam met een hapje en of drankje op onze locatie.. Kunstgras Events en Room Escape Amsterdam zijn gevestigd op het terrein 1800 Roeden in Amsterdam West, u kunt hier gratis parkeren. Daarnaast is er een rechtstreekse bus vanaf Amsterdam Centraal Station, hier vind u de routebeschrijving. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein direct links als u het terrein op komt, als deze vol is kunt u buiten het terrein aan de straatkant parkeren. Het is niet toegestaan op het terrein te parkeren.

Hoofdboetseren Amsterdam met een hapje en drankje

Heerlijk lunch

Heerlijk lunch

Onze locatie is zowel voor particulieren als voor bedrijven geschikt van 2 tot 100 personen. U kunt u uw Room Escape avontuur combineren met een vergadering, borrel, BBQ, workshop of andere teambuilding activiteiten, Kunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen.

Prijs:
vanaf 10 personen € 30,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 25,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 20,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 60 personen € 17,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 15,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 2 uur

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options