IJssculpturen maken

IJssculpturen maken | Teambuilding Amsterdam

IJssculpturen maken Amsterdam

IJssculpturen maken Amsterdam

Maak samen met uw collega’s, vrienden of familie een waar ijssculptuur. Na een korte introductie door onze workshopleider start de workshop IJssculpturen maken met het creëren van tweetallen die samen aan de slag gaan. Eventueel kunt u zelf een thema aandragen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Na het maken van een ontwerp word er gestart met het maken van een ijssculptuur met beitels, zagen en raspen. Na afloop zal de jury het mooiste sculptuur kiezen en zullen de winnaars hun eeuwige roem vergaren.

IJssculpturen maken Amsterdam

Tijdens de workshop IJssculpturen maken krijgt u handschoenen zodat u geen koude handen krijgt. De workshop IJssculpturen zal buiten plaatsvinden dus zorg er voor dat u goede kleding mee heeft.

Prijs:
vanaf 10 personen € 41,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 37,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 29,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 27,00 pp excl. 6% btw.
Duur: 1,5 uur

IJssculpturen maken offerte op maat

De workswhop IJssculpturen maken is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u de workshop IJssculpturen maken willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options