Maak je eigen film

Maak je eigen film | Teambuilding Amsterdam

Maak je eigen filmDe workshop Maak je eigen film is een goed voorbeeld van een multi-zintuiglijke leer ervaring. Het proces van ‘Brainstormen’, ‘Storyboarding’, ‘Personaliseren’ en ‘Dramatiseren’ is een heel nieuwe en effectieve manier om deze kwaliteiten te versterken en te verankeren in het geheugen.

Het eigenlijke proces van het filmmaken is veel meer een team inspanning. De workshop “Maak je eigen film” is zo uit een gezet zodat deze de communicatie, samenwerking en doelgerichte strategieën verbeterd. Er is een gezegde ‘dat je zo sterk bent als je zwakste schakel’ – dit is zeker het geval bij het maken van een film. De workshopleider zal de verschillende rollen van de film bemanningsleden en de werkzaamheden uitleggen.

Prijs:
vanaf 15 personen € 65,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 20 personen € 62,50 pp excl. 6% btw.
vanaf 40 personen € 60,00 pp excl. 6% btw.
vanaf 80 personen € 57,50 pp excl. 6% btw.
Duur: 4 uur

Maak je eigen film offerte op maat

De workshop Maak je eigen film is een van de activiteiten en workshops van Kunstgras Events. Mocht u deze workshop willen combineren met een van onze Room Escape concepten, Lasertag ( op locatie), een andere activiteit, vergadering, een lunch, borrel, tapas of BBQ laat het ons weten, wij maken graag een passende offerte voor u. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-4635850 of mailen via het contactformulier hieronder.

Offerte op maat aanvragen

*
*
*
*

Gewenste starttijd / Desired start time

Gewenste activiteit / Preferred activity

Opties / Options